Arome elektronskih cigareta

Napisao/la: Svimbi

Ukupan broj reči: 832 | Datum: 17 10 2014 | komentari: 0Verzija za štampu

Preuzmi HTMLPrestanak pušenja jedan je od najvećih izazova pred kojima se mnogi od nas nalaze. Ne samo da drastično utiče na očuvanje kućnog budžeta, odvikavanje od ove loše navike drastično popravlja i celokupno zdravstveno stanje nas, ali i svih iz našeg okruženja.

Među brojnim receptima za odvikavanje od pušenja, sigurno najbezbolniji način jeste da nastavite sa pušenjem. Iako zvuči nelogično, zapravo nije tako. Elektronske cigarete koje se od relativno nedavno nalaze na našem  tržištu daju vam  mogućnost da nastavite da upražnjavate svoju  lošu naviku, uz drastičnu uštedu novca i uz ogromno smanjenje štetnosti samog pušenja.

Elektronske cigarete daju mogućnost i onima koji su dugogodišnji pušači i koji se teško ili gotovo nikako ne mogu odreći svog poroka. Naime, među desetinama različitih ukusa koje elektronske cigarete nude, ima aroma koje su prilagođene ukusu i potrebama višegodičnjih pušača. Na primer, „Kongres“ je  ukus prilagođen tipu cigareta poput „Parlamenta“, „Red“ je idealna zamena za „Marlboro“, dok je aroma „Sahara“ prilagođena onima koji preferiraju „Kamel“ i slične cigarete. Takođe, „Mentol“ i „Pepermint“ su odlična zamena za jake cigarete obogaćene aromom  mentola.

Ono što će vas svakako zabaviti kada su elektronske cigarete u pitanju, to su sasvim neobični ukusi. „Zeleni čaj“  i aroma kole, koja bez ikakve razlike podseća na „Koka Kolu“ ili „Pepsi“, kao i arome vanile, kafe, trešnje i čokolade, pružiće vam  neobičan doživljaj pušenja.

„Kongres“ poseduje prefinjenu aromu, koja započinje sa laganim ukusom američkog duvana i završava se prefinjenom crtom najkarakterističnijih američkih cigareta poput „Parlamenta“, „Marlboro Lajta“, „Kenta“, „Viceroy-a“, „L&M“.

„Red“ je aroma koja zadovoljava ukuse onih pušača koji su ljubitelji Virdžinija duvana. Čuveni američki duvan, svojom  prefinjenom slatkoćom privlačan je za najveći broj pušača, te je ovo i najprodavanija aroma na tržištu. Ova aroma je najsličnija tradicionalnim duvanskim brendovima, kao što su: „Marlboro“, „ Winston“, „ Lucky Strike“.

„Sahara“ je aroma najkvalitetnijeg turskog duvana, koja pruža snažan i dobro izbalansiran ukus. Ova aroma je idealna zamena za „Kamel“ ili „Pall Mall“.

Pored ukusa, ono što je svakako veoma važno jeste i nivo nikotina u elektronskim cigaretama. Tečnosti za elektronske cigarete imaju svoje arome u različitim nivoima nikotina. Najčešći su: 0%, 0.6%, 1.2% i 1.8%.

Ne najmanje važno, ali na kraju pomenimo da su cene elektrosnkih cigareta, njihove arome i prateća oprema daleko pristupačnije i omogućavaju  veliku uštedu u kućnom budžetu za razliku od tradicionialnih cigareta.

 

Obzirom da su elektronske cigarete relativno nove na našem tržištu, posebno skrećemo pažnju potencijalnim kupcima da uslov punoletstva koji važi za kupovinu „običnih“ cigareta, važi i za kupovinu elektronskih cigareta.O Autoru

Brand Smoke je kompanija koja je osnovana sa namerom da se ovom tržistu ponudi najviši svetski kvalitet e-cigareta i tečnosti (likvida). Jedini brend koji je za sada ispunio visoke kriterijume koje smo postavili je Američki V2 Cigs, a mi smo njeni generalni distributeri za ovaj region..

Ocena: Još uvek nije ocenjen

Komentari

Nema komentara.

Još članaka iz ove Kategorije

Arome elektronskih cigareta

Implantologija - vrhunac savremene stomatologije

Razlike,predosti i mane kod metalnih i bezmetalnih keramičkih krunica

Starenje i žuti zubi

Polne bradavice- kondilomi