Brava sistem prirodnog povecanja grudi

BRAVA pruža ženama opciju povećanja grudi prirodnim putem. Do danas, žene koje su želele da izmene oblik svojih dojki, imale su sve nekoliko opcija. Pod tim opcijama podrazumevaju se hirurški zahvati, raznorazne kreme i tablete i dr. BRAVA sistem utiče tako što dovodi do rasta prirodno tkiva dojke. Rezultati su zagarantovani, a ceo proces odvija se u domu korisnika.

 

Elementi BRAVA sistema

Brava sistem čine dve polučvrste korpe sa specijalno dizajniranim ramovimam od silikona. Pored korpi sistem uključuje i jedan minikompjuter. Ovaj minikompjuter,poznat kao SportBox, ima ulogu i proizvodnji i održavanju određenog nivoa pritiska unutar korpi. Sportski grudnjak, koji takođe ulazi u podrazumevanu opremu BRAVA sistema, ima zadatak da drži gore pomenute elemente u pravom položaj. Uz sve navedene elemente dolazi i uputsvo za upotrebu kako bi se proces sproveo optimalno.

 

Na sajtu poliklinike dr Drašković, koji su jedini ovlašćeni za implementaciju brave na Balkanu, možete pored informacija o Bravi pronaći i informacije o drugim specifičnim i uspešnim procedurama ulepšavanja, kao što je na primer Podmladjivanje lica plazmom obogaćenom trombocitima.

 

Kako funkcioniše BRAVA sistem

 

BRAVA sistem predstavlja klinički dokazani pristup koji se odnosi na povećanju dojki prirodnim putem, odnosno kojim se  povećava prirodno tkivo ženske dojke, uz odsustvo operacija, lekova ili krema.

 

 

Čovekovo telo poseduje prirodni mehanizam za rast i zarastanje. Ukoliko se tkivo postavi u uslove stalne tenzije, ono počinje da raste. Ovaj proces poznat je ka ekspanzija tkiva. Lekari ga koriste već 30 godina pri različitim hirurškim procedurama. BRAVA zapravo predstavlja spoljni tkivni ekspander.

 

Dojka se stavlja pod pritisak tako što sistem vrši nežno trodimenzionalno vučenje. Ova blaga kontinuirana tenzija podstiče ćelijski odgovor u vidu replikacja. Ukoliko je BRAVA sistem adekvatno upotrebljen, kao rezultat dobiće se novo tkivo dojke, što znači da žena dobija veće i punije grudi.

 

 

Koliko je povećanje grudi upotrebom BRAVA sistema

Kada je reč o rezultatima upotrebe BRAVA sistema, ženska osoba koja ga je adekvatno primenjivala, tj. pridržavala se uputstva,  dobija trajno povećanje grudi od ½ do 2 veličine grudnjaka. Naravno, rezultati zavise i od individualnih bioloških faktora, učestalosti nošenja i dužine primene. Neophodno je nošenje BRAVA sistema da bi se postigao veći rast dojki.

Za povećanje dojki za oko jedan broj grudnjaka (100cc), potrebno je najmanje 10 nedelja kontinuiranog i neprekidnog tretmana u trajanju od najmanje 10 sati dnevno.

 About the Author

Atori clanka su horurzi Poliklinike dr Draskovic iz Beograda, koja je jedina na Balkanu ovlascena za implementiranje ovog sistema.