Vidatox kapi

Šta je vidatox?

Vidatox kapi su preparat koji je dobijen iz otrova škorpije, a poreklom je sa Kube. Uloga ovih kapi je ječanje imuniteta kod obolelog, imaju antikancerogena svojstva i poboljšavaju život pacijenta obolelog od karcinoma. Predstavljaju rezultat petnaestogodišnjeg istraživanja naučnika sa Kube, biologa Misael Bordiera, koji je istraživao način primene otrova plavog škorpiona. Izvršeno je testiranje ovog preparata na preko deset hiljada pacijenata, sa pozitivnim rezultatima u zaustavljanu rasta karcinoma. Vidatox je preparat sastavljen od pet proteina peptida izvađenih iz otrova škorpije, a pokazao je anti tumorna dejstava na petnaest različitih vrsta tumora. Po rečima naučnice González sam lek nema nikakve kontraindikacije ,a predstavlaja dopunu i u skladu je sa bilo kakvom vrstom onkološkog lečenja pacijenata obolelih od raka. Rezultati istraživanja ovog novog leka za borbu protiv ove opake bolesti prvi put su predstavlejni na međunarodnom kongresu u Havani na kojem je učestvovalo više od pet stotina kandidata iz celog sveta iz ove oblasti lečenja.

Delovanje Vidatoxa

Sposobnost otrova da deluje na rak je utvrđena serijom testova na pacovima. Svi rezultati testova na životinjama su pokazali da je upotreba ekstrakta otrova škorpije bilo oralno ili intraperitonealno, uzrokovalo veoma značajno umanjenje napredovanja kancera. U slučaju plućnih kancera, otrov primenjivan kod pacova sa metastazom je pokazao značajno smanjenje u plućima.Svi rezultati pokazuju da je primenom ovog otrova moguće značajno umanjiti metastaze pluća i napredovanje samog tumora u organizmu. U kombinaciji sa drugim preparatima otrov je delova sinergički, što znači da je pozitivno uticao na delovanje antineoplastičnih lekova.

Procena efekta Vidatox-a je obavljena na preko sto pacijenata sa raznim tipovima karcinoma. Kod preko 90% pacijenata je imalo poboljšanje kliničkih simptoma, što kao zaključak navodi da se Vidatox kapi mogu koristiti kao dodatna terapija u lečenju svih oblika karcinoma. Otrov deluje tako što se vezuje za ćelije tumora i tako blokira angiogenezu (zaustavljanje dotoka hranljivih materija u tumor).Povoljno utiče na imunološki sistem, povećanjem belih krvnih zrnaca i drugih ćelija u organizmu zaduženih za pojačavanje imuniteta, koji dodatno napada karcinom.

Način upotrebe Vidatox kapi

Vidatox kapi se upotrebljavaju na taj način što se uzima pet kapi ispod jezika na svakih 12 sati.Potrebno je obuzdavati se od jela i pića do pola sata nakon uzimanja ovog preparata.Upotrebom ovog leka se neisključuje upotreba i ostalih uobičajenih terapija protiv  tumora. Do sada nisu poznate neželjene reakcije kod pacijenanta na ovaj lek.About the Author

Baci niz vodu..Idi uz vodu pa ćeš naći. Čovek pokaže svoje pravo lice u tri slučaja: u besu, bogatstvu i pijanstvu.