Da, ja sam ženomrzac

musko zenski rat

 

 

Sebe zaista smatram za ženomrsca. I uvek ću se tako deklarisati: “Da, ja sam ženomrzac”, ako me neko pita ili me provocira. I uopšte se toga ne stidim niti me interesuje ko šta misli o tome. Zašto bih lagao sebe zbog nekih moralnih predrasuda. Zašto sam takav? Pa zapitajte se sami u kakvom vremenu živimo i kakve su žene, neću da gubim vreme objašnjavajući ono što je očigledno. Imam hiljade razloga da prezirem žene – smatram ih 100% lažnim bićima i najgorim parazitima i stvorovima u čitavoj prirodi. Mogu da ih volim isključivo polno, na seksualan način, inače me uopšte ne zanimaju i nemam nijedan razlog niti interes da komuniciram sa njima. Pritom ne mislim da sam doživeo “nešto posebno loše” od strane žena (u odnosu na druge muškarce). Ovo nije moralan sud, više je stvar ukusa i shvatanja.

Možda sam poseban po ovome, ne znam, mada, svaki muškarac ima svog skrivenog ženomrsca u sebi. Isti pogled sam našao jedino kod mog učitelja Ničea. Nisam siguran da je bio ženomrzac (nije ni bitno), ali neka njegova razmišljanja su mi mnogo pomogla da shvatim i sebe i svoj odnos prema toj temi. 

 


 About the Author

Ako Vam se članak svideo, pročitajte i ostala moja razmišljanja i stavove o životu (duhovnost-psihologija-međupolni odnosi). Prijavite se takođe na RSS vesti.

Izvor: http://www.kristali.rs/profile/newmystic-13.html