Zidni stikeri

Zidni stikeri su samolepljive, ultratanke pvc folije. Ukoliko želite da izmenite svoj dnevni boravak, dečiju sobu, hodnik ili trpezariju, a da pri tom ne vršite veliko renoviranje, onda su zidni stikeri pravo rešenje za Vas. Zidni stikeri će osvežiti prostoriju u koju se postave. Oni zidovima daju originalnost i potpuno drugačiji izgled. Svi koji posete Vaš dom biće oduševljeni.

 

Zidni stikeri u dnevnom boravku

Zidni stikeri daće Vašem dnevnom boravku novi sjaj. Najbolje ih je postaviti na zid u dnevnom boravku koji je potpuno slobodan i prazan. Učešće zidnih stikera u celokupnom vizuelnom izgledu enterijera je vrlo veliko. Na tržištu se mogu pronaći zidni stikeri sa najrazličitijim motivima. Izbor je na Vama. Ipak za dnevni boravak odaberite jednobojan zidni stiker. Izbegavajte suviše jarke boje za dnevni boravak.

Zidni stikeri su napravljeni od folije visokog kvaliteta. Debljina folije je najčešće oko 0,7 mm. Tako mali presek folije ostavlja utisak da se radi o sastavnom delu samog zida. Nemojte brinuti da će se Vaši zidni stikeri odlepiti sa zidova. Oni imaju veoma dugu trajnost. Zidni stikeri će ostati na Vašim zidovima sve dok sami ne poželite da ih skinete.

 

Zidni stikeri za dečiju sobu

Zidni stikeri su idealni za dečije sobe. Izbor motiva za ovu prostoriju u stanu je vrlo širok. Tu su cvetići, oblaci, drveće, leptirići, likovi junaka iz crtanih filmova. Za koji god zidni stiker da se odlučite Vaše dete će biti oduševljeno. Što se boja zidnih stikera za dečiju sobu tiče poželjno je da to budu svetle i vesele boje.

 

Kako se postavljaju zidni stikeri?

Zidni stikeri se postavljaju jednostavnim prislanjanjem samolepljive filije na zidnu površinu. Vodite računa da postavite zidni stiker pod pravilnim uglom. Vrlo je bitna temeljna priprema same površine na koju se zidni stikeri lepe. Neophodno je detaljno očistiti prašinu, masnoću i drugu prljavštinu sa zidnih površina, jer ukoliko se to ne odradi kako treba ne mogu se ni zidni stikeri dobro zalepiti za zid. Ukoliko ste tek okrečili ne možete odmah zalepiti zidne stikere. Neophodno je da prođe bar nekoliko nedelja da se farba potpuno osuši, kako ne bi vlaga iz mikropora kasnije dovela do brzog odlepljivanja.About the Author

http://www.zidnistikeri.rs/