Godišnji horoskop za 2014. godinu

Da li Vas interesuje kakva su predviđanja za Vaš horoskopski znak u narednoj godini? Godišnji horoskop ukazuje na bitne događaje koji Vas očekuju u narednom periodu. Predviđanja događaja u ljubavnom, poslovnom i zdravstvenom pogledu za narednih 365 dana daće Vam godišnji horoskop. Godišnji horoskop može biti uopšten, za sve ljude rođene u istom horoskopskom znaku, ali je najbolje uraditi lični godišnji horoskop koji će Vam najpreciznije dati smernice koje prilike treba da iskoristite u godini koja dolazi.

 

Šta Vam godišnji horoskop predviđa na polju ljubavi u 2014. godini

Ukoliko ste rođeni u znaku raka, ribe, strelca ili ovna 2014. godina će biti prekretnica u Vašem ljubavnom životu. Ukoliko ste slobodni očekujte da ćete upravo sledeće godine pronaći svoju srodnu dušu. Veze rakova, riba i ovnova u narednoj godini vrlo lako mogu prerasti u brak. Godina koja je pred nama Vrlo je nepovoljna kada je ljubav u pitanju  za škorpije, vodolije, device i osobe rođene u znaku lava. Ukoliko pripadate ovom horoskopskom znaku povedite računa o svojoj vezi. Kod blizanaca, jarčeva, bikova i vaga neće biti bitnijih promena na emotivnom planu u narednoj godini.

 

Godišnji horoskop – predviđanja poslovnih aktivnosti za 2014. godinu

Bikove, blizance, vage i ribe očekuje vrlo uspešna poslovna godina. Mnogi od njih će započeti sopstveni biznis. Meseci jul i avgust biće nešto lošiji, ali već septembar donosi nove poslovne šanse. Rakovi nikako ne bi smeli ulaziti u velike poslove u 2014. godini. Ovnove, strelčeve, jarčeve i vodolije ne očekuku velike promene na poslu. Do gubitka radnog mesta može doći kod osoba rođenih u znaku lava , škorpije i device.

 

Godišnji horoskop predviđa Vaše zdravstveno stanje u 2014. godini

 

Što se zdravlja tiče škorpije, device, vage i rakovi mogu da odahnu. Njihovo zdravstveno stanje biće odlično u 2014. godini. Do nepovoljnih zdravstvenih promena može doći kod jarčeva, strelčeva, vodolija i ovnova. Ribe, bikovi i vage bi trebalo naročito da povedu računa o zdravlju u prva tri meseca naredne godine. Ukoliko preguraju ovj period bez problema, ostatak godine mogu biti bezbrižni. Zimski period će biti kritičan za blizance i lavove. Mogući su prelomi, budite oprezni.

Više o godišnjem horoskopu pogledajte ovde.About the Author

https://www.astro-tip.com/sr