Ljubavni horoskop: lav - vaga

 

Da je ljubav nepredvidiva i da ima snagu da prevaziđe sve razlike pokazuju upravo skladni ljubavni parovi Lava i Vage. Vaga je u grupi vazdušnih znakova Zodijaka, dok Lav pripada vatrenim znakovima i između njih postoji mnogo razlika. Ovaj gotovo nemoguć spoj uz veliki stepen tolerancije od strane Vage ipak može biti uspešan na duge staze.

 

Velika privlačnost u borbi protiv različitih karaktera

Ljubav na prvi pogled je veoma česta između Lava i Vage. Elegancija je jedna od glavnih karakteristika koja krasi Vage. One svojom elegancijom, prefinjenošću i stilom vrlo lako privlače pažnju Lavova. Ono što osvaja vage kod Lavova svakako je samouvereni stav i osećaj sigurnosti koji pružaju partneru.

Iako između Lavova i Vaga postoji velika privlačnost, razlike u karakteru veoma brzo isplivaju na površinu i dovode u pitanje budućnost takve veze. Lav voli dobru raspravu i diskusiju, ne voli neraščišćene račune, za razliku od Vage koja je miroljubiva i voli sklad i harmoniju. Upravo ovo sudaranje senzibiliteta može biti presudno za vezu i brak između Lava i Vage. Lavovi zahtevaju konstantno laskanje od strane partnera tako da je to još jedna od kočnica u ljubavnom odnosu Lava i Vage. Nežne i osetljive Vage teško se bore sa temperamentnim Lavovima. Ukliko osobe ovih horoskopskih znakova ipak nađu zajednički jezik njihova veza može opstati.

 

Ipak ima šanse da ljubav pobedi

Ono što je svakako zajedničko za Vage i Lavove je to da su veliki romantičari. Seksualna harmonija je jedan od ključnih faktora koji održava vezu između ova dva horoskopska znaka. Lavovi i Vage su veliki ljubitelji izlazaka i zabava. Pod dejstvom Sunca, vladara Lava i Venere, vladara Vage dolazi do formiranja jakih i luksuznih aspekata. I Lav i Vaga uživaju u luksuzu i umetnosti. U harmoničnim prilikama ovakav par sasvim skladno funkcioniše, dok u slučaju problema dolazi do izražaja dominantnost Lavova. Upravo iz ovih razloga mnogo bolje funkcioniše veza između muškarca Lava i žene Vage, nego suprotan spoj. Brak između Lava i Vage ima šanse da bude skladan ukoliko Vaga u startu prihvati da sledi Lava u njegovom životnom putu. Lavovi itekako umeju da cene takav odnos partnera. Na kraju krajeva ljubav ipak može prevazići sve razlike. Više o ljubavnom horoskopu potražite ovde.About the Author

http://www.ljubavnihoroskop.rs/srpski

http://www.sajtova.rs