Savet za brzu prodaju automobila

Savet za brzu prodaju automobila

Kako ste se već odlučili da zamenite svoj dotrajali stari automobil sa novijim ili pak novim. Otkrićemo vam par saveta kako da brzo prodate vaš automobil, vozilo, kombi, skuter.. Sigurno se pitate ko smo mi? Mi se već dugo bavimo prodajom, uvozom i otkupom automobila u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Subotici, Užicu praktično u čitavoj Srbiji. Prodali smo i kupili bezbroj automobila na kojima smo naučili kako da brzo prodate vaš automobil! Naša osnovna delatnost je otkup automobila i uvoz automobila iz zemalja EU. Prilikom uvoza automobila bili smo svedoci kakvi se sve automobili uvoze u Srbiju. Nekažem da su svi loši ali ih je u najvećem broju takvih u Srbiji. Pitate se zašto su toliko loši? Prvenstveno su loši zbog velikog broja pređenih kilometara pa onda su još lošiji kada prilikom uvoza i carinjenja vozila se vraća kilometraža te bi takvi automobili bili još primamljiviji za kupce u Srbiji. Nažalost to se vidi odmah po kupovini takvog automobila te vlasniku ispada bolje da je zadržao svoj stari polovan automobil koji je prodao.  Ovim smo vas pripremili na moguće posledice ukoliko kupite loš automobil!

Kako brzo prodati vozilo i dobiti novac odmah?

Pitate se kako da prodate automobil, za koliko novca, želite najbolju ponudu! To vam sve mi možemo pružiti u našoj usluzi otkup automobila uz potpuno besplatnu uslugu procene automobila. Tako dobijate neko orjentaciono najbolju otkupnu cenu za vaš automobil. Naravno cena automobila zavisi od marke automobila, godišta i stanja automobila. Kod nas nije prvi slučaj da otkupimo loš automobil kojeg niko neće jer je dotrajao. Tako dobijate odmah novac koji možete uložiti i kupiti nov automobil ili ga uložiti u drugi posao.. Ovu uslugu vam pružamo potpuno profesionalno uz najbolje otkupne cene u Srbiji. Isplata je naravno odmah po potpisivanju kupoprodajnog ugovora.

Kako da sami prodate automobil?

Naš savet vam je da drobro pripremite vozilo pre davanja u oglase. Šta zanči pripremiti automobil? Da sve nedostatke otklonite kao i mane automobila. Pogotovu estetske prirode kao i mehaničke. Pranje i poliranje automobila, hemijsko-dubinsko pranje sedišta i enterijera vršite pre fotografisanja automobila i postavljanje oglasa. Gde da postavite oglase? Naš savet je da ga postavite na sajtu polovniautomobili ili mojauto. Pitate se dali je dosta dve, tri slike vašeg automobila? Nije jer tako budući kupac misli da automobil sa te strane gde nije slikan ima neku manu, anomaliju te ovakav oglas zaobilazi i ide na sledeći. Dobar opis automobila kao i iskazivanje mana je preduslov brze prodaje automobila. Pijace možete zaobići jer smatram da je vreme pijačne prodaje automobila prošlost.
 Sa srećom prodaja automobila.About the Author

Vlasnik auto placa i servisa za prodaju i otkup automobila u Srbiji.