Šest razloga zbog kojih treba dati prednost oglasima u svojoj okolini svom gradu

Jeste li ikad kupili polovan bajs, telefon ili laoptop od svog kolege, rođaka, prijatelja ili poznanika iz okruženja. Možda menjali nešto polovno što vam je višak za nešto bi vam možda trebalo. Ukoliko do sad niste evo šest razloga zbog kojih bi ste mogli da krenete da razmišljate o oglasima iz svoje ulice, svog grada svog okruženja.

  1. Uvek se možete uveriti u ispravnost polovnog uređaja i pravi izgled onoga što kupujete.
  2. Uvek lako možete platiti, odnosno naplatiti u zavisnosti dali kupujete ili prodajete.
  3. Lakše se je dogovoiti oko svega kad nekog upoznate lično nego putem telefona, emaila.
  4. Za one koji vole razmenu, ovo je idealan način trgovina, jer je lako predstaviti i jedan i drugi proizvod pa je lakše proceniti vrednost.
  5. Četri oka uvek vide bolje od dva, povedite prijatelja da vam pravi društvo kad idete da pogledate ono što kupujete.
  6. Ne trošite novac na kurirske službe koje vam lako mogu oštetiti ono što kupujete tokom transporta. Odnosno ne rizikujete da kupac neće preuezti ono što prodajte pa da morate platiti poštarinu sami.

Ako na sve ovo dodamo i mogućnost da na google mapi možete pregledate sve oglase iz svog okruženja sa tim što radijalno možete uvećati prečnik pretrage neograničeno na google mapi onda je to još jedan dodatan ralog da posetite oglasnu mapu i pogledate oglase u svom okruženju ili postavite oglase za svoju okolinu.

Za one koji se oglašavaju tu je i članak sa deset pravila o tome kako da vaš oglas postigne što bolje rezultate, za ljubitelje tehnologije korisni saveti o tome kako doći do kvalitetnog polovnog laptop kao i saveti a kupovinu polovnog telefonaAbout the Author

Bavim su uredjivanje i vodjenjem nekoliko sajtova za oglašavanje i promociju.Gaijim interesovanja za prirodni content, inbound marketing koji se bazira na kvalitet sažaja kao sredstva reklamiranja. Php programski jezik i izhadnja php aplikacija.