Rejši proizvodi - pobiljšavaju imunitet

Japanska farmaceutska industrija već od 1980-ih godina prerađuje REJŠI na nivou lekova, a japanska zdravstvena ustanova Koseisho i zvanično je prihvatila u zdravstvenoj zaštiti kao lek. REJŠI u Japanu predstavlja predmet istraživanja u lekarskim i naučnim krugovima. Danas već i sve više farmaceutske kuće u svetu istražuju lekovitost REJŠI, i iz dana u dan se proizvode novi lekovi.

Lekovitost, najverovatnije, može zahvaliti uzajamnom delovanju germanijuma i polisaharida. Kod nekoliko biljaka možemo naći ili jedno ili drugo, dok kod REJŠI imamo vrlo usklađen njihov odnos. Kombinacija njihovog sadržaja je specifična u odnosu na druge biljke, zato se kod prerade mora strogo voditi računa da se ne poremeti taj odnos.

REJŠI-pomaže u samočišćenju organizma od otrovnih materija i doprinosi optimalnom funkcionisanju organizma:

Čisti i detoksikuje !

Jača imunološki sistem !

Usporava starenje organizam !

Smanjuje psihičku i fizičku iscrpljenost !

Poboljšava krvotok – cirkulaciju !About the Author

Latinski naziv gljive Rejši je Ganoderma Lucidum, pojavljuje se u prirodi na celoj zemljinoj kugli. Postoji nekoliko stotina vrsta, međutim dosada je naučno dokazano da je samo šest vrsta izuzezno lekovito. Te lekovite vrste u prirodi se nalaza na dalekom istoku i tamo se već vekovima koriste u narodnoj medicini. Glavni sastojci su Organski germanijum (Ge): i do 1,5 puta može da poveća prijem kiseonika organizma, poboljšava razmenu materije i štiti molekule od štetnih promena, ima značajnu ulogu kod imunološkog sistema čovekovog organizma i  Polisaharidi (ugljenohidrati velikih molekula): oni isto poboljšavaju imunološki sistem organizma i uništavaju viruse i bakterije. Kod na su Shop prodavnici "Pčelica" možete videti i kupiti sve proizvode koji su trenutno dostupni u našoj zemlji.