Kako izlečiti rak

Koji su to koraci od kojih se sastoji "Plan od 10 koraka", odnosno 10 prirodnih zakona zdravlja? Ukratko, to su sledeći koraci. Inače, ovaj Plan detaljnije objašnjavam u drugom delu svog izlaganja.

Kao prvo, to je ispravna ishrana. Već sam spomenula da čak i Američko udruženje za borbu protiv raka i Harvardska škola za očuvanje zdravlja priznaju da je ishrana bogata voćem, povrćem i žitaricama najbolji način sprečavanja raka. I da je ishrana bogata životinjskim mastima jedan od uzročnika raka. Tri obroka na dan napravljenih isključivo od zdrave, neprerađene hrane i puno svežeg domaćeg soka od povrća - to je prava stvar.

Drugo - vežbe i fizička aktivnost. Brojne medicinske studije su pokazale da program redovnih vežbi u veoma značajnoj meri smanjuje rizik od raka. Na primer, studije nam kažu da 4 sata vežzbi nedeljno umanjuje učestalost raka dojke za 66,6%.

Kao treće, to je pijenje vode. Ponavljam, voda sačinjava 75% tela i 85% mozga. Svakog dana gubimo 10 čaša vode iz naših tela samim tim što smo živi. Ako ne nadoknadimo taj gubitak vode i pijemo kafu i alkohol, a oboje su diuretici, što znači da vam iz tela izvlače više tečnosti nego sto je popijete, mi polako, ali sigurno dehidriramo, odnosno gubimo tečnost, i dan za danom svoja tela činimo sve bolesnijim. Dehidracija je jedan od ključnih razloga za pojavu svih bolesti, uključujući i rak.

Sunčana svetlost: ona je apsolutno neophodna za dobro zdravlje. Ne možeš napraviti dobru baštu, a kamoli zdravo telo bez obilja sunca. Sunčana svetlost snažno potpomaže razvoj tvog imunog sistema i smanjuje veličinu unutrašnjih zloćudnih tumora. Tu su još i druge pogodnosti.

Peto, umerenost. To znaći uklanjanje svih štetnih materija kao što su kafa, alkohol, duvan, šećer, veštački zaslađivaći, konzervansi za hranu, pojačivači arome, konzervisana hrana i droga! Ovde ne mislim samo na opojne droge, nego i na lekove. Svi lekovi imaju štetne posledice po vaše telo. Ne kažem vam da odmah prestanete da uzimate lekove i izbacite ih iz kuce, to je opasno. Ali kako sve više budete prihvatali Program zasnovan na prirodnim načelima i obnavljali svoj imuni sistem, sve će vam manje trebati lekovi.

Svež vazduh: Spoljni vazduh je neophodan za dobro zdravlje. Zloćudni tumori rastu 2 put brže ako se udiše vazduh iz unutrašnjosti prostorija nego kad se diše vazduh sa otvorenog prostora. Ako vas u bolnici leče od neke bolesti, vi neprestano udišete vazduh koji su izdahnuli svi drugi bolesnici iz bolnice. Prozori su u bolnicama obično hermetički zatvoreni, a u intenzivnoj nezi svetla se pale i gase neprestano 24 sata na dan remeteći bolesnikov bioritam, odnosno ritam smenjivanja dana i noći. To je ključni činilac u nastajanju bolesti.

Sledeca stvar je odgovarajući odmor u pravo doba noći. Jedino vreme kada vase telo stvarno moze da se obnovi jeste kada spavate. Svaki bolesnik od raka trebalo bi da bude u krevetu najkasnije do 21:30. U to vreme hormoni ozdravljenja počinju da se proizvode. Ali tada već morate da čvrsto spavate da bi od njih imali koristi.

Oslobađanje od stresa: stres je jedan od najvažnijih uzročnika svih bolesti, uključujući i rak. Najbolji način da se oslobodite stresa, kako pokazuju medicinske studije, jeste da naučite da imate poverenje u Boga i da citate Bibliju. Izbegavajte istočnjacku meditaciju i vizualizaciju ako stvarno zelite da ozdravite.

Da li mogu da ozdravim, a da ne verujem Bogu? Odgovor glasi: "Što kvalitetnije jedeš i zivis, to ćeš biti zdraviji. A ako želis da preokrenes ozbiljnu bolest kao sto je rak, korenito moraš da promeniš sve u svom životu. A to je nemoguće učiniti bez Božje pomoći."

Stalno ćujem ljude kako mi kažu: "Mene ne zanimaju ove religiozne stvari i priča o Bogu." Odgovorila bih vam: "Pogledajte dokle ste došli svojom snagom. Imate rak kao što sam i ja imala. Bila sam ateista tokom celog svog zrelog života, međutim, shvatila sam da mi je potrebna sva pomoć do koje se može doći, a to uključuje i Boga."

Deveto, to je stav zahvalnosti. Budite zahvalni za ono što imate. Reči koje izlaze iz vaših usta velikim delom oblikuju vašu stvarnost. Posle samo 5 minuta razgovora sa bolesnikom od raka mogu da kažem da li će on ozdraviti ili ne. Ako se žale i gunđaju, usredsređuju se na svoje slabosti, krive druge ili Boga za svoju bolest, za njih nema šanse da ozdrave. Ozdravice ona osoba koja daje sve od sebe kako bi ozdravila, koja ima dobar, pozitivan duh i koja će sa 100% predanosti nastojati da sprovede Plan ozdravljenja.

Deseti korak je duh dobre volje - izađite iz svoje ljušture. Svi patimo od sebičnosti. Treba da naučimo da brinemo o drugim ljudima i da nam je stalo do njih. Takođe i da prestanemo da gledamo samo na sebe. Biblija kaze da će vaše zdravlje procvetati kada budete brinuli za druge. Ako ste tako dugo bolesni i vezani za krevet kao što je to bio slučaj i samnom, nisam mogla da činim puno za njih, ali mogla sam da molim Boga za njih! I naravno, da prestanem da gledam samo na svoje probleme.

Ono što stavljate u svoj um podjednako je vazno kao i ono sto stavljate u svoja usta. Ne možete daleko da stignete ako redovno gledate zabavne emisije. Što se mene tiče, morala sam da prestanem čak i sa vestima. Bez filmova, bez muzike, osim visokokvalitetne religijske i klasične muzike. Čitala sam samo Bibliju i visokokvalitetne religijske knjige. Naša pažnja treba da je okrenuta samo prema istinitim, poštenim, čistim, lepim i dobrim stvarima. Negativne misli treba ukloniti iz našeg uma.

Znam da ovi koraci izgledaju prejednostavni. Prosečnoj osobi je teško da poveruje da se tok tako ozbiljnih bolesti, kao sto je rak, može potpuno preokrenuti tako jednostavnim tehnikama. Koliko god da izgledaju jednostavne, ove stvari su istovremeno teške, zato sto zahtevaju da promenite način svog života. Mi želimo da nastavimo da živimo na isti način i jedemo iste stvari kao i ranije, da nam doktor da pilulu i da time rešimo problem. Lekovi nikad ne leče bolest. Uzrok raka nije u nedostatku hemoterapije, zračenja ili operacija. Rak se izaziva time sto se krše pravila zdravog života. Postoji način da ozdravite. Kao sto sam već rekla, sve dodatne detalje "Plana od 10 koraka" objašnjavam u nastavku svog izlaganja.

Dobra vest je u tome sto su svih 10 koraka potpuno besplatni, osim hrane koju ionako morate da kupujete. Sada znate da postoji način da ozdravite. Doktori, članovi porodice i prijatelji više ne moraju da vrše pritisak na vas. Iako je rak ozbiljna bolest i vi morate da obnovite svoj imuni sistem da biste ozdravili. Vi i ja znamo da više ne moramo da se bojimo raka.

Da biste se uverili da li je ovaj Plan delotvoran, vi sami morate da ga ispitate. Pratite moje izlaganje više puta uzastopno i pravite beleške. Čitajte knjige i druge materijale koje vam budem preporučila. Počnite sa jednom stvari, ne sve odjednom. Nemojte verovati tome zato što vas ja uveravam u ovo. Proverite i naučite sami. Jedino tako možete da se uverite kako stvarno stoje stvari.

 

              About the Author

Knjizara "Knjiga"

je mala knjižara koja se bavi prodajom kvalitetnih knjiga, koje nećete samo eto tako kupiti da vam stoje na polici, već će vam koristiti u vašem svakodnevnom životu.

Pored, neospornog, kvaliteta nasa knjižara se potrudila da i sa cenama maksimalno izađe u susret, pa tako kod nas možete kupiti knjige i do 70% jeftinije nego u drugim knjižarama.

http://zdravljein.com

Ključne reči: knjiga, knjige, knjizara, srbija, knjige o lecenju raka, zdrava ishrana

Izvor: http://www.kristali.rs/knjige/kako-izleciti-rak.html