Da li Postoji Zarada Na Internetu Bez Ulaganja

Mnogi se danas pitaju da li je moguca zarada na internetu bez ulaganja. Neki misle da je u pitanju prevara, neki veruju da se preko noci moze zaraditi veliki novac. Kao i obicno, istina je negde izmedju ta dva ekstremna stava.

Na osnovu sopstvenog iskustva, mogu da kazem da zarada na internetu jeste moguca, moguce je zaraditi i bez ulaganja novca, radeci razne honorarne poslove ali ipak morate uloziti malo ili malo vise truda, morate ponesto znati i biti spremni da nesto novo i naucite.

Ovde cu navesti neke od nacina za zaradu na internetu, pocev od manje zahtevnih i manje placenih do onih koji su bolje placeni.

Jedan od novijih i popularnih nacina za zaradu na internetu je preko sajtova na kojima cete moci obavljati online poslove. Ti poslovi su npr. registrovanja na druge sajtove, "lajkovanje" na Fejsbuku, komentarisanje You Tube spotova, download fajlova itd. Za ovo vam ne treba nikakvo specijalno znanje sem da koristite internet.

Zaraditi na internetu mozete i prodavajuci fotografije ili ilustracije tj. baveci se grafickim dizajnom. Za ove poslove je potrebno da se bavite fotografijom ili da koristite neki od grafickih programa.

Jedan od ozbiljnijih i unosnijih nacina za zaradu na internetu je i affiliate marketing tj. promocija proizvoda putem vaseg sajta i zarada od reklama. Za takav nacin zarade na internetu potrebno je da imate svoj sajt koji mozete hostovati i besplatno, zatim, potrebno je istrazivanje trzista i jos par nekih trikova koje biste vremenom naucili.

Svakako najbolji nacin za zaradu na internetu je ukoliko ste IT strucnjak ili se bavite web dizajnom, tada ste u velikoj prednosti i moci cete da zaradite i dosta iznad proseka.

Ono sto je najbitnije kad smo kod zarade na internetu bez ulaganja, da za sve sto radite morate se prvo informisati na koji nacin ponudjeni sistem tj. posao funkcionise a ako vam nesto izgleda sumnjivo i ne vidite logiku kako bi taj odredjeni posao mogao da funkcionise a pri tome vam za njega jos i obecavaju veliki novac - pazite se jer je mozda u pitanju prevara.

Zakljucak je da su informisanost, ucenje, opreznost i realna procena svega osnovni za uspesno ostvarivanje zarade na internetu, bilo koji nacin da odaberete.

 About the Author

U mom blogu mozete citati o nacinima za  zaradu na internetu bez ulaganja

Izvor: http://www.kristali.rs/internet-i-online-biznis/zarada-na-internetu-bez-ulaganja.html