Privatnost Podataka

mart 2010 - Privatnost podataka

Ovaj sajt dostavlja oglase posetiocima na osnovu Google Adsense oglašavačkog sistema i ostalih oglašavačkih kuća. Ove oglašivačke kuće mogu da sakupljaju informacije (ali tu ne spadaju vaša imena, adrese, email adrese, ili telefonski brojevi). Informacije su vezane za vaše posete ovom ili drugim sajtovima, a sve u cilju da bi se obezbedile reklame o predmetima i uslugama koji bi mogli da vas interesuju. Ako biste želeli više informacija o ovome i ako želite da vaši podaci ne budu korišćeni na ovaj način posetite Google’s Advertising and Privacy stranicu.

Ako želite da sebe izuzmete od ovog sistema ciljanih reklama za vreme surfovanja, to možete uraditi ako posetite Network Advertising Initiative.

Google koristi Doubleclick DART cookie da bi dostavljao reklame putem svoje mreže. Više informacija o tome možete saznati na Doubleclick kao i o izuzimanju iz sistema na Google’s Privacy Center

Privatnost podataka na sajtu Kristali.rs

Naša politika privatnosti:

  • Kontaktne informacije (email adrese) ćemo koristiti isključivo selektivno, i to samo da bismo vam poslali informacije o našim novim proizvodima, servisima i specijalnim ponudama za koje mislimo da bi bili od značaja za vas.
  • Vaše kontaktne informacije ćemo takođe koristiti da bismo uspostavili kontakt sa vama u slučaju potrebe.
  • Informacije koje nam dostavljate su veoma poverljive. Nećete dobijati neželjene email poruke. Mi visoko cenimo vašu privatnost.
  • Takođe, nećemo ni u kom slučaju vašu email adresu ustupiti drugim fizičkim ili pravnim osobama.