Avanture
Bed and Breakfast
Destinacije
Hoteli
Informacije
Kampovanje
Krstarenje
Putovanja avionom
Rent a kar
Skijaški centri

članci iz kategorije Putovanja


Beogradske reke - povod za provod
Ko se makar jednom obreo u uzavreloj atmosferi beogradskog klabinga, bilo da je Beograđanin, gost iz drugog grada, iz regiona ili inostranstva, zna da će se makar još jednom vratiti u grad koji obiluje raznolikostima kada je noćni provod u pitanju. Nezaboravne i lude noći u Beogradu se dugo pamte i još duže prepričavaju. 

Trg Republike za Apsolutne Početnike
Trg Republike je najpoznatiji beogradski trg, jedan od simbola grada. Bez obzira gde će se kasnije uputiti, kako Beograđani tako i posetioci grada, prvo se nalaze na Trgu. 

7 razloga za All-inclusive
Ako je vaša vizija idealnog odmora pored bazena sa koktelom u ruci onda je all incusive odlična opcija za vas, to takođe znači da ne morate lutati i ići daleko kad ogladnite, jer će restoran u vašem hotelu biti uključen u paketu.

Letovanje u Septembru
Ušli smo polako u drugu polovinu avgusta. Odmori se završavaju, školska zvona prvog septembra se približavaju, vreme je malo manje toplo i sve u svemu, ljude polako hvata to neke jesenje raspoloženje.

Kombank Arena
Jedna od najvećih znamenitosti Beograda nalazi se na Bulevaru Arsenija Čarnojevića 58. Na ovom mestu se izdiže velelepna višenamenska dvorana, čuvena Beogradska arena. 

Krug dvojke – simbol Beograda
„Krug dvojke“, fenomen i simbol Beograda, nekome omiljeni deo prestonice, nekome, pak, omražen, ali svakako generacijama poznat deo prestonice koji je dom mnogih građana i meta svih posetilaca.

Turističke atrakcije – Sarajevo
Sarajevo. Grad sa dušom i glavna prestonica Bosne i Hercegovine. Stacioniran je u srcu Jugoistočne Evrope i idealna je polazna tačka za obilazak čitavog regiona. Ali kad smo kod Sarajeva, upoznajmo se prvo sa njegovim prelepim predelima i duhom zapada i istoka u jednom.

Kratki turistički vodič za Atlantic City

Ukoliko Vam je u Las Vegasu pretoplo, a i ipak želite da doživite slično iskustvo, obavezno posetite Atlantic City.

Solun, grad sa dušom
U koje god godišnje doba da posetite ovaj prelepi grčki grad, uživaćete svakako. Sigurno smo da ćete požeti da mu se više puta vratite. Nekada je u Srbiji bio popularan najviše kao omiljena shopping destinacija za dame, a danas je prava metropola koja osim bogate istorije i kulture, ima da ponudi veliki broj najrazličitijih aktivnosti svim generacijama.

Očaravajuće Sarajevo
Pored mnogobrojnih karakteristika nekog grada, postoje one posebne poput muzike, tačnije rock’n’roll-a i dobre hrane, koje svakako krase gradove kao što su Sarajevo i Beograd. Za Sarajevo je muzika jedan od bitnijih faktora, uz muziku se rešavaju problemi, uz muziku se uživa, dok se na kraju sve to lepo proslavi uz dobro poznate ćevape “deset u pola, bez luka”.


Strana 1 od 3
[1]   [2]   [3]  
RSS