7 razloga za All-inclusive

Napisao/la: Syber

Ukupan broj reči: 5381 | Datum: 29 11 2016 | komentari: 0Verzija za štampu

Preuzmi HTMLŽelite da se opustite

Prva stvar koju bi trebalo da se zapitate kada razmatrate da li se odličiti za all inclusive (sve uključeno u cenu) je: koju vrstu odmora želim? Ako je vaša vizija idealnog odmora pored bazena sa koktelom u ruci onda je all incusive odlična opcija za vas, to takođe znači da ne morate lutati i ići daleko kad ogladnite, jer će restoran u vašem hotelu biti uključen u paketu.

Lokacija, lokacija, lokacija

Drugi faktor prilikom odlučivanja paketa je lokacija. Ako se odlučite za putovanje na Zanzibar pristupačnoj destinaciji  gde je cena hrane i pića pristupačna, onda je opcija sa noćenjem i doručkom primamljivija od celekupnog paketa. Međutim, ako boravite u hotelu koji se može pohvaliti sa više objekata, kao što su restorani, vodeni sportovi, klub za decu onda paket gde je sve uključeno pokazati da je veoma isplativ.

Vrednost za novac

Najčešći razlog zašto se turisti odluče za all inclusive je odnos vrednosti za novac, hrana, piće, grickalice sve je uključeno to je sjajna opcija koja će učiniti vaš odmor prisupačnijim naročito ako putujete porodično. A ako volite koktele možete se opustiti i uživati u omiljenim koktelima znajući da je sve već plaćeno.

Nema skrivenih troškova

Kad se odlučite za all –inclusive odmor, videćete da je mnogo lakše držati se planiranog budžeta. Plaćanjem paketa unapred, nećete morati da brinete o tome koliki će račun biti na kraju vašeg boravka, možete da se opustite i uživate.

Isprobajte nove stvari

All inclusive vam omogućava da u potpunosti iskoristite hotel i probate stvari koje inače ne bi , kao što su egzotična hrana, tenis ili ronjenje. Osim toga ukoliko putujete sa decom, oni će moći da iskuse nove i uzbudljive stvari i sve to vas neće dodatno koštati.

Pristupačni luksuz

Nakon provedenog odmora sa all inclusive paketom mnogi ljudi se oduševe o nivou luksuza koji vam on pruža. Često, korisnici ovog paketa dobijaju dodatni nivo usluga, mnogi hoteli nude usluge pored bazena, što vam omogućava da sedite i opuštate se pored bazena dok vam isporučuju piće.

Porodična zabava

Kao što smo napomenuli all inclusive je odlična opcija za porodice. Deca mogu uživati u neograničenoj količini sladoleda, a uz to deca mogu koristiti sve objekte i usluge koje su im na raspolaganju poput akva parka ili dečiji klub.

 O Autoru

Travel Boutique je nastao kao rezultat velike ljubavi prema putovanjima i turizmu. Vođeni sopstvenim iskustvom, odlučili smo da svima koji žele da iskuse čari putovanja pružimo priliku da to učine na pravi način.

Ocena: Još uvek nije ocenjen

Komentari

Nema komentara.

Još članaka iz ove Kategorije

Beogradske reke - povod za provod

Trg Republike za Apsolutne Početnike

7 razloga za All-inclusive

Letovanje u Septembru

Kombank Arena

Krug dvojke – simbol Beograda

Turističke atrakcije – Sarajevo

Kratki turistički vodič za Atlantic City

Solun, grad sa dušom

Očaravajuće Sarajevo

Skadarlija nekad i sad

Kotor

Istorija Novog Beograda

Beograd u TOP 10 destinacija ovog proleća

Atrakcije koje ne smete propustiti u Budimpešti