Beogradske reke - povod za provod

Napisao/la: Batman

Ukupan broj reči: 747 | Datum: 24 04 2017 | komentari: 0Verzija za štampu

Preuzmi HTMLKo se makar jednom obreo u uzavreloj atmosferi beogradskog klabinga, bilo da je Beograđanin, gost iz drugog grada, iz regiona ili inostranstva, zna da će se makar još jednom vratiti u grad koji obiluje raznolikostima kada je noćni provod u pitanju. Nezaboravne i lude noći u Beogradu se dugo pamte i još duže prepričavaju. Tako bar kažu svi oni koji su noćobdije i ptice koje se ne raduju Suncu, a i kada ono izađe traže mesto za after“. Čini se ipak, da su iz tog grotla provoda, kao najsimpatičnije mesto za strance, ali i miljenica domaćih posetilaca, isplivali beogradski splavovi. Nadasve različiti, ali ujedinjeni u misiji da se u njima zabave i domaći i došljaci. Ukoliko dolazite iz drugih gradova, preporučujemo vam još i da se smestite u nekom od beogradskih apartmana i temeljno istražite noćni život srpske prestonice.

Izdavanje apartmana u Beogradu ide u prilog i onima koji bi da posle burnih noći odmore od provoda, ali i onima koji bi da Beograd sagledaju iz perspektive kulturne riznice. No, mi smo ovde trenutno zbog provoda. Zato se osvrnimo na neke od splavova gde možete da nađete sebi mesto.

Splav «Club 94»

Oni koji zaista žele da osete «paklenu» energiju beogradskih splavova i uživa u zvucima sa gramofona poznatih gradskih dj-eva nikako ne smeju da zaobiđu ovo mesto. Club 94 je poznat širom sveta, a već neko vreme ima standardno prepoznatljiv repertoar.

Urbana Divljina

Splav «Divljina» je smešten na Savskom keju, između Gazele i Starog železničkog mosta. Ljubitelji hip hopa, elektro muzike, dab stepa pa čak i roka, mogu uživati na ovom splavu koji je nešto više dnevnog tipa. Splav može primiti oko 400 ljudi.

Brod «Sava»

Ukoliko želite da se odmorite od brzog života i uživate na vodi, ovaj brod možete potražiti na adresi Ušće bb. Romantičan brod čiji pogled puca na Stari grad je pravi način da se smirite od napornih noći uz laganu muziku i kafu. Ipak, ne zaboravite da se noću oko svakog splava stvara aura klabing energije, pa uz zvuke popa, folka i haus zvuka možete nastaviti sa provodom.

Za ljubitelji modernih balkanskih folk ritmova

Letnja izvedba kluba Cinema je poznata kao splav “River”. Nalazi se takođe između Starog železničkog mosta i Gazele, u Brodarskoj ulici, a ovde su do sada nastupala popularna imena srpske estrade. Naravno, ovo mesto nije za one koji izbegavaju gužve i turbo ritmove. Na njemu su nastupala poznata folk imena, ali su svoje mesto nalazili i pop pevači. Prednost splava je ta što radi 5 dana u nedelji.

Shake 'n' Shake

Ovaj splav nalazi se na ušću Save u Dunav sa novobeogradske strane i predstavlja nešto za čime velika većina mlade populacije teži. Splav je nešto drugačiji od onog tipa splavova za koji se često “lepe” stranci koji dođu u Beograd željni tvrde zabave. Ovaj splav ponekad nudi i “chill” momente, ali neretko iznenadi spontanim podizanjem raspoloženja, na šta aludira i njegovo vrcavo ime.

Splavova je u Beogradu nebrojeno. Za njih ponekad manjka novca, ili interesovanja, ali se čini da će još dugo ostati simbol grada na Ušću.O Autoru

Mi smo Belano Apartmani Beograd  i nastali smo sa idejom da gostima i prijateljima grada Beograda učinimo boravak u našem gradu što prijatnijim i prisnijim, kako bi vam dani provedeni u našim apartmanima protekli kao da niste ni napuštali vlastiti dom.

Ocena: Još uvek nije ocenjen

Komentari

Nema komentara.

Još članaka iz ove Kategorije

Beogradske reke - povod za provod

Trg Republike za Apsolutne Početnike

7 razloga za All-inclusive

Letovanje u Septembru

Kombank Arena

Krug dvojke – simbol Beograda

Turističke atrakcije – Sarajevo

Kratki turistički vodič za Atlantic City

Solun, grad sa dušom

Očaravajuće Sarajevo

Skadarlija nekad i sad

Kotor

Istorija Novog Beograda

Beograd u TOP 10 destinacija ovog proleća

Atrakcije koje ne smete propustiti u Budimpešti