članci iz kategorije Destinacije


Zaboravljeni stubovi turizma na Maldivima
Većina ljudi govori o takozvnom 3S stubu turizma koji uključuje sunce, more i pesak (sun, sea, sand). Međutim, postoje još dva jednako važna faktora koja učestvuju u prosvat turizma na Maldivima

5 Razloga zasto trebate posjetiti Hvar
Najsunčaniji hrvatski otok, otok Hvar, ne samo da je prva turistička atrakcija grada Splita, već su ga poznati svjetski mediji i vodeće turističke agencije proglasile jednim od 10 najljepših otoka na svijetu. On je kralj svih dalmatinskih otoka.

Vikend u Beogradu
Putovanja su i te kako nešto u šta vredi investirati. Samo jedan vikend u drugom gradu ili zemlji će vas ne samo osvežiti – probudiće vas. Predstavljamo vam Beograd!

Kratki vodič za odabir ostrva i smeštaja na Maldivima
Maldivi, savršena grupa malih niskih ostrva jugo - zapadno od Šri Lanke, mnogi ih nazivaju rajom na zemlji. Izabrati ostrvo na kom će te odsesti predstavlja najvažniji aspekt rezervacije vašeg odmora.

Najpopularniji otoci u Hrvatskoj
Hrvatska je predivna turistička destinacija koja ima preko 1000 otoka te je jedinstvena i pravi raj za svakoga željnog odmora. Hrvatski otoci okruženi su čistim blještavim morem, a veći su dio ljeta osunčani i skrivaju prave male poslastice za ljubitelje prirode.

Tri razloga da ovog leta posetite Beograd
Obično se čini da gradovi leti deluju isprazno – sezona odmora i zaključanih fakulteta, zatišja pred buru novih ispitnih rokova i zov prirode nateraju čak i one kojima je urbano posebno drago, da bar na kratko, promene sredinu. Ali ne i Beograd koji je, posebno u toku leta, jedna od najpopularnijih turističkih destinacija u ovom delu Evrope i koji sa razlogom nosi epitet “metropola”.

Mali vodič za sve goste srpske prestonice
Ukoliko ste gost u prestonici, a već su vam poznate neke znamenitosti grada, bilo bi dobro da iznajmite smeštaj  u centru Beograda. Zašto je bitna lokacija? Zato što ćete lakše moći da obiđete sva važna mesta za turiste.

Turističke atrakcije u Beogradu koje ne smete da propustite
Beograd ne predstavlja samo prestonicu Srbije, on ima mnoge skrivene lepote za koje nije dovoljno da samo čujete, već morate i sami da ih istražite i osetite. Ovo su neke od najboljih atrakcija Beo

5 Skrivenih Dragulja Jadrana
Hrvatska ima mnoštvo prirodnih ljepota i atrakcija. Neke od njih dobro su poznate domaćoj, a i svjetskoj javnosti, no postoje i one koje baš i nisu općepoznate, a svakako su to zaslužile svojom ljepotom i jedinstvenošću.

5 Razloga Zašto Trebate Posjetiti Šibenik
Šibenik je jedan od najljepših i najpristupačnijih gradova u Hrvatskoj. Donosimo pet razloga zbog kojih biste trebali posjetiti Šibenik već ovo ljeto.


Strana 1 od 5
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]  
RSS