članci iz kategorije Destinacije


Galesnjak - Najsrcolikiji Otok na Svijetu
Postoji jedan maleni otok u Hrvatskoj za kojeg bi rekli da je savršen za parove. Riječ je o pustom otoku sa par grmova. Pa ipak, u ovom trenutku, taj otok je jedan od najpopularnijih otoka na svijetu - otok Galešnjak.

Kratki vodič za savršeni odmor u Beogradu
Od kraja turbulentnih devedesetih godina, Beograd uglavnom posećuju poslovni ljudi i oni koji traže noćni život i dobar provod, zahvaljujući povoljnoj ceni smeštaja, jeftinoj hrani i velikoj ponudi klubova. Mlađi turisti posećuju Beograd zbog jeftinih ulaznica u popularne klubove, pristupačnih cena pića i cigareta koje pomešaju s celonoćnim zabavama u barovima, klubovima, a posebno na popularnim splavovima, od kojih neki plutaju na Savi, a neki na Dunavu.

Koliko dobro poznajete glavnu prestonicu?
Dolazak prijatelja iz inostranstva je nešto čemu se uvek obradujemo, ali ume biti i prilično stresno iskustvo. Obično ne tako dugo vreme  koje nam je na raspolaganju želimo da iskoristimo na najbolji mogući način. Mi imamo par predloga za to...

Zlatibor - odmor za dušu
Zlatibor je predivna planina koju možete posetiti u bilo koje doba godine. Izvrsni predeli, sjajna kuhinja i brojne znamenitosti su samo neki od prednosti, koje Zlatibor nudi.

5 atrakcija u Solunu koje morate posetiti
Solun je grad koji je idealan za ljude koji su autentični ljubitelji arhitekture, istorije i grčke kulture. Naravno ne smemo zaboraviti ni fenomenalan izbor šoping centara koji su veoma atraktivni za sve turiste širom sveta, ali ovog puta ćemo se više fokusirati na građevine i oblasti koje predstavljaju bogatu prošlost ovog fantastičnog grada.

Kratki pregled Beča
Uputili ste se na put za Beč, veličanstveni grad vredan svakog putovanja. Saznajte sve o njemu!

Planina zlatnih borova
Zlatibor, planinska lepotica u srcu Srbije, nalazi se u Zapadnom delu Srbije, na 230-om kilometru od Beograda. Ovuda prolazi i magistrala koja od severa zemlje vodi ka primorju. Obuhvata veliku visoravan koja se prostire od Kamišne na severu do Borove Glave na jugu i od Lisičine na zapadu do Katušnice na istoku.

Zašto je Beč najbolji grad za život?
Na svim mapama sveta, prestonica srednjeevropske državice, ucrtana je po imenom „Vienna“ ili „Wien“, kod nas poznata kao Beč. Ekonomski, politički, administrativni i kulturni centar Austrije je ljubiteljima putovanja širom sveta poznat kao grad očaravajuće arhitekture, intrigantne i zanimljive istorije, kulturnih spomenika, prestižne umetnosti i prelepih pejzaža, parkova i prirode.

Kako izbeći prevare na Tajlandu?
Poslednjih godina, Tajland je postao nezaobilazna destinacija među mladencima, ali i svim poklonicima luksuznih putovanja i avanture. Ipak, neretko, i pored sjajnih uslova u hotelima koje se nalaze u ponudi ovdašnjih agencija, dešavaju se situacije koje svakako ne želite na svom savršenom putovanju.

Različite vize za SAD
Postoje brojne vize za SAD od turističkih, radnih, studentskih, Zelene Karte, do brojnih drugih. Za dobijanje vize za SAD potrebno je mnogo vremena, znanja i truda. Često stranci sami traže  vizu za SAD.


Strana 2 od 5
[1]   [2]   [3]   [4]   [5]  
RSS