Apartmani Beograd - lux smeštaj u Srbiji

Napisao/la: Banja

Ukupan broj reči: 620 | Datum: 30 07 2015 | komentari: 0Verzija za štampu

Preuzmi HTML 

Aparmtani Beograd su novi apartmani koji se nalaze na dve lokacije na Novom Beogradu. Izrazito povoljni i na sjajnim mestima, predstavljaju odličnu ponudu za Vas.

U našoj ponudi nalazi se šest apartmana – Spa apartmani sa đakuzijem, Lux Spa apartman sa đakuzijem i Klasik apartmani. Nudimo mogućnost dnevnog boravka, prenoćište, višednevni smeštaj.

Svi apartmani su luksuzno opremljeni. Dizajnirani su moderno, fuknkcionalno. Tople i prirodne boje, velika ogledala i fototapete predstavljaju pravi raj za ljude sa ukusom i stilom. Idealni su za boravak dve osobe.

Naši Spa apartmani poseduju kupatilo sa tuš kabinom, veliki đakuzi i king-size francuski ležaj. Uz sve to svi naši apartmani poseduju TV, besplatan WI-FI internet, mini bar, klima uređaj, podno grejanje kao, ogledala, zatim svu prateću opremu kao što su peškiri, pribor za higijenu, posteljina, rasveta, fototapete koje apartmanu daju toplinu, kao i niz detalja uz koje ćete se osećati prijatno.

 

Naši Klasik apartmani poseduju kompletno opremljenu mini kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom i king-size francuski ležaj. Osim toga svi naši apartmani poseduju TV, besplatan WI-FI internet, mini bar, klima uređaj, podno grejanje kao, ogledala, zatim svu prateću opremu kao što su peškiri, pribor za higijenu, posteljina, rasveta, fototapete koje apartmanu daju toplinu, kao i niz detalja uz koje ćete se osećati prijatno.

 

U slučaju dužeg zadržavanja obezbeđeno je čišćenje apartmana, zamena posteljine i peškira.

Dobra povezanost sa aerodromom i blizina autoputa čini Spa Secret Apartmane pogodnim za smeštaj turista u tranzitu. Putnicima koji se opredele za boravak u našim apartmanima, nudimo besplatan prevoz od aerodroma do smeštaja.O Autoru

Marketing menažer Belgarde Renting - Darko

Ocena: Još uvek nije ocenjen

Komentari

Nema komentara.

Još članaka iz ove Kategorije

Apartmani Beograd - lux smeštaj u Srbiji

Hoteli Beograd vs. Apartmani Beograd