Turističke atrakcije u USA

Napisao/la: sarica

Ukupan broj reči: 2472 | Datum: 7 11 2014 | komentari: 0Verzija za štampu

Preuzmi HTMLNekoliko gradova u Americi su sjane lokacije sa različitim atrakcijama vrednim za obići. U nastavku se navode gradovi koji su nezaobilazni kad je u pitanju obilazak Amerike.

New York City je prva destinacija koju treba obići kad je USA u pitanju. Nekoliko Američkih ikona kao što su kip slobode, Empire State Building i Times square su smešteni u ovom sjajnom gradu. Poznat kao i „Velika Jabuka“ odličan je i sa mnogim drugim atrakcijama koje možete obići.

Ako volite Hollywood, internacionalne popularne ličnosti i blagu pacifičku klimu onda je Los Angeles pravi grad za vas. Ova destinacija mora biti u vašoj listi ukoliko želite da obilazite Ameriku. Postoji mnogo mesta za obići u ovom gradu mode, filma i industrije. Probajte da nađete rent-a-car pa pravac u obilazak Malibu-a, Santa Monica-e, Beverli Hills-a itd.

Grad koji stoji uz New York City kad je populacija upitanje je grad po imenu Chicago. On je svetionik modernosti u srednjem zapadu i vrvi od doličnih restorana, šoping centara i muzeja. Ovaj grad je svakako destinacija koju morate obići u vašem obilasku Sjedinjenih Američkih Država.

Posetu Americi ne možete kompletirati a da ne obiđete glavni grad, Washington, DC. Tu postoji toliko muzeja i monumenata što ovaj grad čini sjajnim za posetu.

Nisu samo kazina ono što Las Vegas čine odličnom turističkom atrakcijom. Tu su takođe šoping centri svetske klase i vrhunski restorani. Sve ovo čini Las Vegas oazom u pustinjskoj državi Nevadi.

Golden Gate most i njegova crvena konstrukcija su legendarni i čini San Francisko jednistvenim gradom za posetu. Chinatown i Haight-Ashbury su takođe sjajna mesta za obilazak u San Francisku. Ove može podjednako da se uživa kako u prirodnom tako i u modernom stilu života.

Ako ste zainteresovani da posetite gradove u Americi tzv. Work and Travel programi vam to omogućavaju. Ako se odlučite na takvu avanturu nikako nemojte da propustite, u prethodnom tekstu, navedene destinacije.

 O Autoru

Sara, Manager u West Point NS agenciji koja se bavi Work and travel programima.

Ocena: Još uvek nije ocenjen

Komentari

Nema komentara.

Još članaka iz ove Kategorije

Beogradske reke - povod za provod

Trg Republike za Apsolutne Početnike

7 razloga za All-inclusive

Letovanje u Septembru

Kombank Arena

Krug dvojke – simbol Beograda

Turističke atrakcije – Sarajevo

Kratki turistički vodič za Atlantic City

Solun, grad sa dušom

Očaravajuće Sarajevo

Skadarlija nekad i sad

Kotor

Istorija Novog Beograda

Beograd u TOP 10 destinacija ovog proleća

Atrakcije koje ne smete propustiti u Budimpešti