Astrologija- Godisnji horoskop i njegovo znacenje

Napisao/la: Enterijer Stana

Ukupan broj reči: 575 | Datum: 11 10 2013 | komentari: 0Verzija za štampu

Preuzmi HTMLGODIŠNJI HOROSKOP     

 

Godišnji horoskop analizira mogućnosti i potencijale za narednu godinu života određene osobe. Obično se radi za period od rođendana do rođendana, a može se izrađivati i za neki drugi datum, na primer od početka do kraja kalendarske godine. Predviđa i opisuje događaje na polju ljubavi, zdravlja, posla.

 

Rešite probleme uz pomoć godišnjeg horoskopa

 

Ukoliko ste došli na životnu prekretnicu i treba da donesete neke važne odluke godišnji horoskop Vam može biti od velike pomoći. Ukazaće vam na povoljne i nepovoljne periode za neke stvari, usmeriće Vas na radnje koje morate obaviti kako biste rešili neke probleme. Približava uzrok problema i na taj način pomaže u njegovom rešavanju.

 

Natalna karta - osnova godišnjeg horoskopa

 

Godišnji horoskop se ne može samostalno analizirati već se mora upoređivati sa natalnom kartom. Pomoću njega određeni aspekti u natalnoj karti se bolje preciziraju i objašnjavaju.

Posmatraju se tranziti i direkcije u razdoblju od jedne godine. U analizi godišnjeg horoskopa jako su bitne prva, četvrta, peta, šesta, sedma, osma, deveta i dvanaesta astrološka kuća.

 

Metode za tumačenje godišnjeg horoskopa

 

Lunarni povratak i solarni povratak su metode kojima se najčešće tumači godišnji horoskop. Ako se tumači horoskop od rođendana do rođendana onda se koristi metoda solarnog povratka. Za tumačenje nekih drugih datuma koristi se metoda lunarnog povratka. Kroz solarni horoskop saznaćete šta Vam planete predviđaju u narednoj rođendanskoj godini. Pomoću metode solarnog povratka dobijamo odgovore na pitanja u vezi zdravstvenog stanja, posla, sreće, duhovnosti, međuljudskih odnosa.

Jedna od metoda za tumačenje godišnjeg horoskopa je metoda lunarnog povratka, gde se za početnu tačku dijagrama, odnosno horoskopa, uzima momenat kada se Mesec vrati na tačnu udaljenost od Sunca koju je imao u času rođenja određene osobe za koju se godišnji horoskop izrađuje. To je metoda koja određuje potencijale i tendencije. Za proračun je jako važna tačna udaljenost koju su Sunce i Mesec imali u momentu kada se osoba rodila. Ova metoda omogućava precizno određivanje događaja u životu određene osobe u narednoj godini.

 

 

 O Autoru

https://www.astro-tip.com/sr

Ocena: 5.0

Komentari

Nema komentara.

Još članaka iz ove Kategorije

Godišnji horoskop za 2014. godinu

Astrologija- Godisnji horoskop i njegovo znacenje

Sve o horoskopskom znaku Devica

Numerologija lični broj i ishrana

Horoskop žena rodjena pod znakom Ribe

Horoskopski znaci i njihov značaj

Sanovnik za tumacenje snova

Horoskopski znak Vodolija u poslovnom svetu

Muškarac Bik u horoskopu

Značenje snova - sanovnik

Horoskop i kafa

Dobra zabava uz horoskop i sanovnik

Kako se Slažu Horoskopski Znakovi

Sunčani znak u Biku

Sunčani Znak u Ovnu