Horoskop žena rodjena pod znakom Ribe

Napisao/la: sanja

Ukupan broj reči: 580 | Datum: 26 01 2013 | komentari: 0Verzija za štampu

Preuzmi HTMLŽena rodjena pod znakom Ribe u hooskopu je misteriozna, senzualna sirena, njene tajne čuva na sigurnom iza nedokučivih tamnih očiju. Ona ima bujnu maštu, romantična je i produhovljena.Iako izgleda kao mirna reka žena Ribe ima duboke emocije, pa pazite u mirnoj vodi - ona često krije strastvenu, osetljivu prirodu.

Ribe često postaju umetnici, izražavajući svoje unutrašnje strasti kroz boje, ples ili pesmu. NJihov rad je često nekonvencionalan i čudan, ali uvek očaravajuć.

Žene rodjene upod horoskopskim znakom Ribe dugo pamte prvu ljubav za njom pate veoma dugo i kada prođe uvek razmišljaju o njoj. Imaju naviku da povredjuju sebe  bolnim uspomenama koje sporo zaboravljaju. Ranjive su, romantične, pune poverenja i razumevanja,  spremne da pomognu u svakom trenutku. U svom bolu će naći momenat razumevanja i za vaše probleme. Savet koji vam pruži žena Ribe u horoskopu slobodno prihvatite. Veoma je sposobna i snalažljiva. Nebitno je kolika je njena tuga ona mora ići dalje. lsto tako i u srećnim trenucima, dobro zna koji su prioriteti koje mora ispuniti u pauzama izmedju snova. Ali postoje i drugi tipovi žena Riba u horoskopu koji su sasvim čvrsto prikovani za tlo na kojem stoje. Realisti su potpuno suprotni romantičnim dušama koje lutaju sa cveta na cvet tragajući za lepšim mirisima.

Porodica je  odmor za ženu rodjenu u znaku Ribe u horoskopu, najlepši trenuci odmora su u njenoj kući koji je najviše i bekstvo u sigurno. Sklona je preteranim fizičkim opterećenjima, pa je veoma često i umorna. Spavanje joj je veoma potrebno jer samo na taj način može da obnovi svoju snagu i energiju.Žena Riba u horoskopu je veoma ranjiva a ukoliko se muškarac ne uklopi u njenu viziju ljubavi, postaje jako nesrećna. U svakom drugom slučaju prepušta se izabranom muškarcu. U stanju je da se žrtvuje za njega ako on zna da ceni njenu pažnju i vernost.
Poslovi koji joj odgovaraju  su vezani za lepe stvari i umetnost. Potrebno joj je da bude samostalna, da je ekonomski stabilna, jer ne podnosi da od nekoga nešto očekuje.

Pored žene Vage, ovo su po mnogim astrolozima najlepše i najprivlačnije žene Zodijaka. Tokom noći su najjače njihove čulne moći tako da u skladu sa njima i deluju. Jako su senzualne i pune erotičnosti. Kada žene Ribe u horoskopu vode ljubav one se u potpunosti  predaju, ali vole i raznovrsnost. Ne mogu da odole avanturi , jer imaju veliki erotski naboj. Njihove haotične emocije ih dovode  u česta iskušenja, pa se ponekad nadju u nezavidnoj situaciji.Nisu istrajne pa se to oseća i u njihovim ljubavnim vezama i braku. U brak unose puno mašte. Njihov bračni partner mora da bude osoba koja nikada neće posegnuti za grubostima. Žena Ribe to ne podnosi i, ako naiđe na takvu osobu, jednog dana će samo otići. Poverenje i poštovanje su joj najpotrebnji pored ljubavi i nežnosti. Ali, ako postoje nesuglasice i eventualne trzavice u braku, upotrebiće svu svoju maštu da ih prebrodi, a samim tim će i pronaći rešenje ako postoji.O Autoru

Uskoro i osobine muškarca rodjenog pod horoskopskim znakom Ribe

Ocena: 4.0

Komentari

Nema komentara.

Još članaka iz ove Kategorije

Godišnji horoskop za 2014. godinu

Astrologija- Godisnji horoskop i njegovo znacenje

Sve o horoskopskom znaku Devica

Numerologija lični broj i ishrana

Horoskop žena rodjena pod znakom Ribe

Horoskopski znaci i njihov značaj

Sanovnik za tumacenje snova

Horoskopski znak Vodolija u poslovnom svetu

Muškarac Bik u horoskopu

Značenje snova - sanovnik

Horoskop i kafa

Dobra zabava uz horoskop i sanovnik

Kako se Slažu Horoskopski Znakovi

Sunčani znak u Biku

Sunčani Znak u Ovnu