Horoskopski znak Vodolija u poslovnom svetu

Napisao/la: sanja

Ukupan broj reči: 661 | Datum: 9 10 2012 | komentari: 0Verzija za štampu

Preuzmi HTMLHoroskop kao nešto u šta se veruje ili danas sve više kao zabava postoji hiljadama godina,mnogo je opisa profila horoskopskih znakova po pitanju ljubavi ili opštih osobina evo jednog redjeg i to za Vodoliju.

Vodolija kao šef

Šta reći za tipične buntovnike. Naravno da su i ovoga puta ostali dosledni sebi. Pa zar mora da se sedi na poslu svaki dan i to u unapred određeno vreme? Zar je jedna Vodolija morala dobiti baš takvo mesto gde se moraju donositi odluke, izdavati naređenja svim tim divnim ljudima koji su njeni prijatelji?
Nemojte očekivati ako je vaš šef rođen u februaru, da ćete znati kada dolazi ili gde je pošao. Ne, znaćete gde je pošao ali gde je bio, čućete kad se vrati. Neverovatno je kako Vodolije ne drži mesto i kako za tili čas promene odluku. Zato im i jeste teško da donose velike i važne odluke u preduzeću, jer šta ako se predomisle? Verovatno ste shvatili. Samo slučajno možete dobiti za šefa ovakvu osobu.
To nikako ne znači da nisu ambiciozne i osobe željne uspeha. Jesu, samo na neki svoj način. Naravno, Vodolije ostaju dosledne onome što se o njima priča.

Što se isplata tiče, i onih čuvenih plata, biće na vreme i nikada ništa više od onoga što zaslužujete. Nisu škrte, ali ne vole nerad i rasipanje. Zaslužite i bićete srećni. Ogovaranja i nepoštenje nikada neće tolerisati. Ako imate problema, slobodno zatražite slobodan dan od vašeg šefa kada ga nađete. A možda i neki savet, prijaće vam.
Još nešto, nikada nikoga neće slušati. Pa ima neko pametniji i bolji od njega. Dobro slušajte kada govori, drugi put nećete čuti ništa. Jer, neće ga biti. Vodolije podrazumevaju da sve shvatite odmah, pa čak i kad vas samo pogleda.


VODOLIJA KAO SLUŽBENIK


Ukoliko naučite da živite sa njima biće vam lepo. Ono što vam poslovni odnos sa Vodolijom može obezbediti jeste iskreno prijateljstvo i zabavan dan. Uputiće vas u sva svoja dešavanja, upoznaćete sve njegove prijatelje i nevidevši ih. Ali, sve to posle jednog određenog vremenskog perioda u kom će Vodolija sve meriti i ispitivati.
Verovatno ćete voditi borbu sa rokovima koje bi trebalo ispoštovati, jer sve što se mora za njih je izazov. Da, ali da se prekrši. Naoružajte se strpljenjem i posao će biti završen. Do duše, sa malim zakašnjenjem ali kavalitetno.
Poštenje i iskrenost izaćiće na videlo i na poslu kojim se bavi. Velika želja da nešto novo nauči i proba, izazov je da često menjaju rad na mesta, dol< ne pronađu sebe. Sigurno je da Vodolija mora biti na takvom radnom mestu na kojem će biti u kontaktu sa ljudima. Komunikacija, promena i napredak je sve što im treba.


DOBRE POSLOVNE VEZE


VODOLIJA I VODOLIJA
Sjajna kombinacija kako za poslovne tako i za sve ostale odnose. Odnosi u kojima je moguće sve što ste zamislili.


VODOLIJA I OVAN


Idealan poslovni spoj. Ono što je Vodolija smislila, Ovan je u stanju da ostvari. Inovacije, uspešni poslovi ali i burne nesuglasice čine ovaj poslovni spoj izuzetno interesantnim.


VODOLIJA I BLIZANCI


Kompletan poslovni uspeh je zagarantovan između partnera jerse međusobno dopunjuju, i to idealno.Mašta i intuicija koja krasi vodolije i analitičnost blizanaca može dovesti samo do uspeha.

 

 

 O Autoru

Više o osobinama horoskopskih znakova i astrološkim profilima možete pronaći na sajtu nedeljni horoskop a svakako možete pročitati i vaš nedeljni horoskop.

Ocena: Još uvek nije ocenjen

Komentari

Nema komentara.

Još članaka iz ove Kategorije

Godišnji horoskop za 2014. godinu

Astrologija- Godisnji horoskop i njegovo znacenje

Sve o horoskopskom znaku Devica

Numerologija lični broj i ishrana

Horoskop žena rodjena pod znakom Ribe

Horoskopski znaci i njihov značaj

Sanovnik za tumacenje snova

Horoskopski znak Vodolija u poslovnom svetu

Muškarac Bik u horoskopu

Značenje snova - sanovnik

Horoskop i kafa

Dobra zabava uz horoskop i sanovnik

Kako se Slažu Horoskopski Znakovi

Sunčani znak u Biku

Sunčani Znak u Ovnu