Muškarac Bik u horoskopu

Napisao/la: sanja

Ukupan broj reči: 485 | Datum: 28 06 2012 | komentari: 0Verzija za štampu

Preuzmi HTMLU vezi ste sa čovekom bikom? mislite da ta veza obećava? Vreme je da se neke stvari promene,da krenete dalje zajedno,jer nema razloga da svako veče trčite kući,posle posla,presvučete se i ponesete stvari koje planirate da obučete kad ujutru opet podjete na posao.ali vaš voljeni bik još uvek meri i prmerava sve moguće i nemoguće,nikako da se odluči da se oženi vama,iako već dugo razmišlja o tome.Ali kad donese ovakvu odluku obasipaće vas poklonima i divnim crvenim ružama dok ne bude siguran da ga nećete odbiti.on nije ni svestan koliko je vremena prošlo u njegovoj neodlučnosti i da ste vi odavno spremni da kažete "Da"

Bik voli da poklanja na taj način vam pokazuje svoju ljubav.Svaki poklon koji dobijete od njega biće odabran sa puno ljubavi.njegova udvaranja su neverovatno romantična i sigurno ćete u svemu tome uživati,jer bikovi to rade sa puno stila.

Ako vam jednom pokloni svoju pažnju i ljubav osetićete se sigurnom za ceo život.Jer kad udjete u dom koji je stvarao za vaš zajednički život,neće postojati ništa na šta biste se mogli požaliti.Dugo će vaša preokupacija u novom domu biti razmeštanje novog nameštaja,premetačina sa mnogobrojnim sitnim detaljima koje je vaš voljeni Bik sa puno ljubavi birao za vas.

Vodite računa ,ukoliko je vaš predmet osvajanja osoba koja je u horoskopu Bik da vaši pokreti budu nežni i senzualni.Bikovi u horoskopu vole kada je žena pored njih dama koja ne maše rukama dok razgovara polutihim glasom.Takodje Biku morate da dopustite da bude bolji i inteligentniji od vas dok vas osvaja svojim romantičnim pogledom.Nikad nemojte rušiti njegov autoritet.u društvu budite oprezni jer možda će ućutati i pustiti da vi govorite,kao da nije prisutan.

U celom vašem društvu ovaj narogušeni bik pokavariće zabavu.ali postoji drugi slučaj u kome neće odmah reagovati,već ćete videti njegovu reakciju kada krenete kući.Raspaliće po vama paljbu opasnih reči koje nikako nećete zaboraviti.I da znate neće vam se muškarac Bik u horoskopu nikada prvi izviniti.to morate učiniti vi i to što pre to bolje.

Ukoliko pored sebe ima ženu koja će svaki problem prvo otplakati,pa tek onda pokušati da ga reši on neće biti srećan.Takva žena njega nemože zanimati duže od perioda da on to shvati.

Nedeljni Horoskop Bik

 O Autoru

Ocena: Još uvek nije ocenjen

Komentari

Nema komentara.

Još članaka iz ove Kategorije

Godišnji horoskop za 2014. godinu

Astrologija- Godisnji horoskop i njegovo znacenje

Sve o horoskopskom znaku Devica

Numerologija lični broj i ishrana

Horoskop žena rodjena pod znakom Ribe

Horoskopski znaci i njihov značaj

Sanovnik za tumacenje snova

Horoskopski znak Vodolija u poslovnom svetu

Muškarac Bik u horoskopu

Značenje snova - sanovnik

Horoskop i kafa

Dobra zabava uz horoskop i sanovnik

Kako se Slažu Horoskopski Znakovi

Sunčani znak u Biku

Sunčani Znak u Ovnu