Značenje snova - sanovnik

Napisao/la: DavidVictor

Ukupan broj reči: 1185 | Datum: 26 04 2012 | komentari: 0Verzija za štampu

Preuzmi HTMLLjudi često sanjaju o deci (svojoj, tuđoj, nepoznatoj) kao i događaje iz detinjstva ili sanjaju da su i sami deca. Sanovnik Vam daje odgovor sta bi ti snovi mogli znaciti.

Ako ste se u snu vratili u detinjstvo, značenje da ste na neki način nostalgični za tim prošlim dobom kada niste imali sve obaveze koje imaju odrasli ljudi. Svi zadaci koje Vam svakodnevica nameće teško Vam padaju i voleli biste da te obaveze preuzme neko drugi.

Ako u snu izgubite dete, na javi ste upali u beznađe, bojite se mogućih poraza i neuspeha. Treba da se smirite, sagledate realno čitavo stanje i potražite savet osobe od poverenja.

Ukoliko u snu spasite bilo koje dete, Vi ste ustvari sačuvali sebe od nekog teškog poraza.

Sanjali ste da ste daleko od Vaše dece - moguće je da nećete uspeti u nekoj svojoj zamisli ili će se uništiti ideal kome ste celog života bili odani.

 

Deca u snovima su ustvari dečije emocije ili odraz Vaših osobina, sanjati bebu je takodje cest san. Verovatno želite da opet budete dete zato što znate da ste kao dete bili srećniji i bezbrižniji nego danas.  Druga mogućnost je da su neke želje i nadanja koja Vam se u detinjstvu nisu ispunila, i dalje u Vašoj podsvesti. Moguće je da je nečemu ili nekome u Vašem životu potrebna pažnja, kao i detetu. Razmišljajte i analizirajte svoja osećanja.

 

Ako sanjate neku borbu sa decom, to označava sukob sa samim sobom, jer ste na neki način ostali dete. Potiskujete potrebe tog deteta, zato što ste odrasla osoba i smatrate da Vam duh deteta nije potreban, jer je detinjstvo daleko iza Vas. Ovaj san je opomena da ne potiskujete to dete u sebi, i da mu se povremeno malo posvetite. Takođe, moguće je da je ovaj san ustvari vezan za neke Vama drage ljude.

 

San u kome vidite tuču između dece, označava da se na neki način borite sa suprotnim osećanjima, te da se Vaše moralno prosuđivanje kosi sa Vašim karakternim osobinama. 

Ako ste u snu zaboravili na svoju decu ili dete, na javi ste prebukirani zadacima i ne poklanjate svu potrebnu pažnju na mnogim poljima. Ustvari, posvećeni ste detaljima, a zapostavljate mnoge važne segmente. Promenite listu prioritetnih stvari i usmerite više pažnje ka važnim stvarima. 

 

Ako sanjate svoju decu u detnjstvu, a oni su na javi odrasli, glas podsvesti Vam govori da ih Vi ustvari vidite kao decu bez iskustva i želite da im pružite roditeljsku pomoć i brigu kao kada su bili mali. Ne želite da Vas oni zanemare na bilo koji način.

 

Ako u snu gledate svoju decu bez njihovog znanja, to je znak prikrivenog talenta koji čuči u Vama, a Vi ga niste prepoznali. Fokusirajte se sada na to.

U principu, kada sanjate doba svog detinjstva, podsvest Vam govori da biste voleli da se to vreme vrati, a možda neke događaje i zapažanja niste shvatili na pravi način i uskladili sa sobom.O Autoru

David je pisac i autor mnogih lepih članaka na internetu.

Ocena: Još uvek nije ocenjen

Komentari

Nema komentara.

Još članaka iz ove Kategorije

Godišnji horoskop za 2014. godinu

Astrologija- Godisnji horoskop i njegovo znacenje

Sve o horoskopskom znaku Devica

Numerologija lični broj i ishrana

Horoskop žena rodjena pod znakom Ribe

Horoskopski znaci i njihov značaj

Sanovnik za tumacenje snova

Horoskopski znak Vodolija u poslovnom svetu

Muškarac Bik u horoskopu

Značenje snova - sanovnik

Horoskop i kafa

Dobra zabava uz horoskop i sanovnik

Kako se Slažu Horoskopski Znakovi

Sunčani znak u Biku

Sunčani Znak u Ovnu