članci iz kategorije Dijeta


Danska dijeta
Danska dijeta je najrestriktivnija dijeta koju sam srela. Traje svega 13 dana ali daje fenomenalne rezultate. Izgubićete od 5 do 10 kg , a neki tvrde da je moguće i do 20 kg.

Vegetarijanska dijeta
Vegetarijanska dijeta pomoće vam u skidanju kilograma i smanjiće vaš rizik od hroničnih bolest, odnosno poboljšati vaše opšte zdravstveno stanje. 
Pitate se kako ova dijeta funkcioniše ? 

Uspešno mršavljenje u 6 koraka
Odluka je donešena. Već nebrojeni put odlučuješ da ovako više ne može i da se mora na dijetu. Želiš da „stešeš“ to dupe i butine kako bi normalno ušle u farmerke, muka ti je od gledanja svojih slika sa zajedničkih proslava koje drugi šeruju na Fejsbuku. 

ATKINSONOVA DIJETA ZA MRSAVLJENJE
Atkinsonova dijeta se bazira na konceptu da u naše telo unosimo više proteina i masti za razliku od ugljenih hidrata koje trebamo redukovati iz svakodnevne ishrane.Tvorac dijete je dr.Robert Atkins !

UN DIJETA 90 DANA
Un dijeta 90 dana je jedna od  globalno najpopularnijih dijeta za mršavljenje. Samodiciplina koju zahteva UN dijeta od svakog polaznika predstavlja ključ uspeha za skidanje kilograma.

Zašto je Herbalife program mršavljenja bolji od klasičnih dijeta
Postoji bezbroj dijeta za mršavljenje neke su uspešnije od većine ali uvek se javlja jedan veliki problem ,kilogrami se posle dijete ponovo vraćaju.Kako je za većinu sprovodjenje neke restriktivne dijete pravo mučenje oni se ne usudjuju da dijetu ponove a ovo svakako nije dobro ni za sveukupno zdravlje organizma.

Mit o unosenju previse proteina
Kada su u pitanju dijete i programi ishrane postoje razne iluzije i mitovi. Jedna od najrasprostranjenijih iluzija je i unos "previše" proteina.

Smrsajte zdravo, zdrava ishrana
Smrsajte na potpuno zdrav nacin, bez dijeta i gladovanja. Izbalansiranim nacinom unosa kalorija u Vas organizam i redukovanjem ishrane, uz unos svih potrebnih nutrijenata i sastojaka za normalno funkcionisanje Vaseg organizma, smrsajte za mesec dana do 5 kilograma. Koriscenjem Herbalife proizvoda poboljsacete Vas metabolizam, krvnu sliku, imunitet. Pocnite da vodite zdrav zivot. Pocnite da koristite zdrav dorucak. Pocnite vec danas zdravo mrsavljenje. Zdrava ishrana je jedini nacin da se osecate fenomenalno.

Jednostavan vodič za mršavljenje
Mnoge žene kod nas a i u svetu se pitaju kako smršati. Prve stvari na koje ćete naleteti dok tražite načine kako smršati brzo, biće raznorazne dijete i preparati koji garantuju da ćete smršati toliko i toliko kilograma u određenom vremenskom periodu. Možete isprobavati i te stvari naravno, ali vam mi ipak preporučujemo da prvo probate smršati zdravo.

Dijeta od soka od kupusa
U današnje vreme postoje mnoge vrste dijete jer je nezdravi način života i ishrane doveo do mnogih problema vezanih za prekomernu telesnu težinu. Svako ko je probao da drži dijetu zna da postoje mnogi sistemi, mnogi preparati na tržištu i da je potrebno mnogo veštine i poznavanja svoga tela da bi se pronašao baš onaj oblik dijete koji je najprihvatljiviji. To svakako nije jednostavan proces.


Strana 1 od 2
[1]   [2]  
RSS