Smrsajte zdravo, zdrava ishrana

Napisao/la: deki79

Ukupan broj reči: 327 | Datum: 8 08 2011 | komentari: 0Verzija za štampu

Preuzmi HTMLSmrsajte na potpuno zdrav nacin, bez dijeta i gladovanja. Izbalansiranim nacinom unosa kalorija u Vas organizam i redukovanjem ishrane, uz unos svih potrebnih nutrijenata i sastojaka za normalno funkcionisanje Vaseg organizma, smrsajte za mesec dana do 5 kilograma. Koriscenjem Herbalife proizvoda poboljsacete Vas metabolizam, krvnu sliku, imunitet. Pocnite da vodite zdrav zivot. Pocnite da koristite zdrav dorucak. Pocnite vec danas zdravo mrsavljenje. Zdrava ishrana je jedini nacin da se osecate fenomenalno.

Kako cete smrsati bez dijeta?

http://zdravije-ziveti.com/

Nas organizam bi trebao da ima negde oko 1200 do 1500 kalorija u dnevnom unosu u organizam i to izbalansiranih u 5 dnevnih obroka. Ukoliko bi se pridrzavali ovoga za mesec dana garantovano mrsavimo 5 kilograma. Naravno od izuzetne vaznosti je da bi postigli rezultat, da ti obroci u sebi sadrze sve potrebne sastojke za normalno funkcionisanje naseg organizma. Zato je Herbalife obrok idealan.

Herbalife obrok sadrzi 217 kalorija i sve potrebne sastojke ugljene hidrate, vitamine, minerale i biljna vlakna koji su potrebni za idealno funkcionisanje organizma. S toga ukoliko zamenimo dorucak i veceru Herbalife sejkom (obrokom) uneli smo oko 400 kalorija. Rucak cemo jesti sasvim normalno, po zelji, gde ne mozemo uneti vise od 500-600 kalorija. Plus izmedju obroka uneti po jednu vocku i mi smo na taj nacin uneli idealnih 1200-1300 kalorija i garantovano u roku od mesec dana gubimo 5 kilograma. Sto je najbolje uz idealnu tezinu dobijamo i savrsenu krvnu sliku, imunitet, probavu, metabolizam.

http://zdravije-ziveti.com/O Autoru

Herbalife distributer vec dve godine. Pruzanje besplatnih saveta svim svojim klijentima, konzumentima i potencijalnim klijentima. Besplatni saveti za Vas zdraviji zivot.

http://zdravije-ziveti.com/

Ocena: Još uvek nije ocenjen

Komentari

Nema komentara.

Još članaka iz ove Kategorije

Danska dijeta

Vegetarijanska dijeta

Uspešno mršavljenje u 6 koraka

ATKINSONOVA DIJETA ZA MRSAVLJENJE

UN DIJETA 90 DANA

Zašto je Herbalife program mršavljenja bolji od klasičnih dijeta

Mit o unosenju previse proteina

Smrsajte zdravo, zdrava ishrana

Jednostavan vodič za mršavljenje

Dijeta od soka od kupusa

Bolji metabolizam - manje kilograma

Dijete - Mrsavljenje - Za 2 meseca 14 kg manje!