Kako postići željenu erekciju?

Napisao/la: Enterijer Stana

Ukupan broj reči: 2655 | Datum: 10 03 2016 | komentari: 0Verzija za štampu

Preuzmi HTMLErekcija ne može da bude ona prava i zdrava ako i način vođenja Vašeg života nije na odgovarajućem nivou. Kod mnogih životinja seksualni odnos se praktikuje samo radi stvaranje biološkog potomstva. Međutim, kod ljudi i još par životinja – seks je i jedan jači vid iskazivanja emocija i iskazivanje zadovoljstva. U održavanje erekcije su uključeni mnogi delovi našeg tela, a najznačajniji su mozak i naravno srce – koje pumpa krv u čitav organizam, a ujedno i u penis.

Faktori koji utiču na erekciju

Mnogo toga utiče kod muškaraca na erekciju, mnogo toga je naučno dokazano, ali je ostalo dosta nerazjašnjenih pitanja u vezi ove tematike, koja je dugo bila u senci, a sad polako sve više i više isplivava na površinu. Muškarci se češće javljaju lekarima da im daju savete kako da imaju čvršću erekciju, kao i za lekove za istu. Međutim, čvrsta erekcija se može dostići i na drugi način. Na samu erekciju utiče i libido, tj. seksualna želja, ne može biti erekcije ako je neko u potpunosti nezainteresovan u datom trenutku sa seks. Pored libida tu je i emotivni odnos sa partnerkom, razni afrodizijaci – pretežno u hrani i nekim alkoholnim pićima, kao i razni seksualni fetiši.

Vođenje zdravog života je ključ uspeha

Ukoliko patite od srčanih bolesti, dijabetesa, anksioznosti, gojaznosti, depresije – sve ovo može negativno da Vam utiče na erekciju. Erekcija je zapravo složen proces, i ne dešava se odmah i samo u penisu. Tu su još i mišići, hormoni, krvni sudovi, nervni sistem i naravno nezaobilazna ljudska psiha koja može da čini čuda. Hrana bogata mastima treba da bude prošlost za one muškarce koji žele da imaju čvrstu erekciju.

Dovedite u red Vašu psihu i imaćete željenu erekciju

Najčešći problem kod muškaraca koji ne mogu da dožive erekciju je psihološke prirode. To možete veoma lako da testirate. Ako možete da se uzbudite i da doživite erekciju od samog maštanja i kada se potpuno sami – sa Vama je sve u redu. Nemate problema sa erekcijom. Potrebno je kada ste sa svojom partnerkom da se opustite i da što manje mislite o svom polom organu. Erekcija kao erekcija može da se stimuliše, naravno, ali je najbitnije biti miran i staložen. Treba uživati u datom trenutku, a ne samo o tome kako i da li će žena biti zadovoljena i da li će čitav čin vođenja ljubavi biti dovoljno dugačak. Tek kada se savladaju sve ove psihološke barijete – bićete u mogućnosti da imate savršenu i dugotrajnu erekciju.

Vašu psihu možete da „dovedete u red“ čak i najobičnijom pričom sa Vašom partnerkom. Ispričajte joj šta volite u krevetu, kako volite, nemojte da se libite da joj ispričate i „najprljavije“ fantazije ako je to ono što Vam treba i ako je to ono što volite i o čemu maštate. U tom slučajuće Vam erekcija biti idealna i nećete se ni sestiti da je ikada i uopšte bilo problema sa istom. Još jednom – zdrav život, zdrava ishrana, prestanak pušenja i prestanak previše unošenja alkohola uz dobar psihički sklad sa Vašom partnerkom će Vam omogućiti da više nikada ne razmišljate o problemima koji se mogu javiti u vezi erekcije.

 O Autoru

Uvek sa vama i uvek za vas

www.vaspsiholog.com

Ocena: Još uvek nije ocenjen

Komentari

Nema komentara.

Još članaka iz ove Kategorije

Zdrav doručak

Ćilibar i njegova blagotvorna svojstva

Prvi utisak- slagalica lepote i zdravlja

Kako postići željenu erekciju?

Najposećeniji sajtovi o zdravlju

Sindrom policističnih jajnika: Dijagnoza

Koliko se uspešno ugrađuju zubni implanti?

Simptomi i lečenje zubobolje

Kako se najlakše izboriti sa hemoroidima

Prednosti korišćenja elektronske cigarete

Loš uticaj dugotrajnog sedenja na zdravlje

Vežbe za mršavljenje kod kuće

Kako skinuti veliki stomak

Kako povecati grudi prirodno ?

Šta je to Streptokokna upala grla?