Kako povecati grudi prirodno ?

Napisao/la: Enterijer Stana

Ukupan broj reči: 465 | Datum: 11 10 2012 | komentari: 0Verzija za štampu

Preuzmi HTML 

Postoji nekoliko nacina za povecanje (uvecanje) grudi.Pripadnice lepseg pola imaju nekoliko opcija koje podrazumevaju hirurski zahvat,razne kreme I tablete ili upotrebu grudnjaka sa umetcima.Pribegavanje hirurskim zahvatima podrazumeva izmedju ostalog I upotrebu silikona koji su u danasnje vreme jako popularni ali isto tako I jako skupi. Zato se odsta njih pota kako povecati grudi prirodno ?

Kada su u pitanju kreme,one se baziraju na estrogenu,hormonu koji kod zena u trudnoci prouzrokuje prirodno povecanje grudi.Moguca je I upotreba biljke piskavice,koja u sebi sadrzi diosgenin,slican estrogenu.Od ove biljke pravi se caj koji se konzumira po uputsvu.Pomenutu biljku mozete pronaci u svim bolje snabdevenim marketima I apotekama.Treba napomenuti da iz iskustva zena koje su upotrebljavale ovu biljku,tj konzumirale caj, dolazi do povlacenja efekata koji su dobijeni upotrebom.

Zene koje zude za povecanjem grudi obicno izgledaju mrsavo.Ako zelite da svoje grudi povecate prirodnim putem,savetujemo da pojacate vasu ishranu.Grudi su uglavnom sastavljene od masnog tkiva,pa sa povecanjem telesne tezine dolazi I do odredjenog povecavanja grudi.Takodje savetujemo da pijete dosta tecnosti, dnevno 1.5 l  minimum.

Postoje I vezbe koje mozete raditi I dobiti odredjene efekte.Savetuje se da se vezbe kombinuju sa nekim od nacina gore opisanih.

Navescemo vezbe koje mozete probati.

1.Lezite na ledja,zatim stegnite pesnice I stavite ih na ramena.Potom ih podizite dok ne budu potpuno ispravljene.

2.Lezite na ledja,rasirite ruke I opruzite ih.Savetujemo upotrebu tegova,a ukoliko nemate tegove,posluzice I flase sa vodom.Lagano podizite tegove/flase,ruke moraju biti ispruzene sve vreme.

3.Masirajte vase grudi.Gurajte ih spolja ka unutra I obrnuto.Isto tako pritisnite ih odozgo na dole I u suprotnom smeru.

Takodje predstavljamo vam I jednu od najnovijih metoda za povecanje grudi prirodnim putem.U pitanju je BRAVA sistem koji na potpuno prirodan nacin dovodi do povecanja tkiva dojke,I to sve u vasem domu.Pomocu ove metode mozete povecati vase dojke cak I za dve velicine!Naravno,rezultati zavise I od bioloskih faktora same osobe.Potrebno vreme za dobijanje rezultata je 10 nedelja,sa po 10 sati dnevnog tretmana.BRAVA sistem se sastoji od dve polucvrste korpe sa silikonskim ramovima I minikompijutera.Vise o BRAVA sistemu saznacete u nekom od narednih tekstova koji ce biti posveceni iskljucivo ovoj metodi.

 O Autoru

Autor teksta je hirurg poliklinike Drašković, u kojoj se primenjuje najnovija metoda povećanja grudi prirodnim putem, uz pomoć BRAVA + TAM procedure. Detaljnije informacije možete pogledati na sajtu poliklinike posvećenom Brava sistemu : www.povecanjegrudi.rs

Ocena: 2.0

Komentari

Nema komentara.

Još članaka iz ove Kategorije

Zdrav doručak

Ćilibar i njegova blagotvorna svojstva

Prvi utisak- slagalica lepote i zdravlja

Kako postići željenu erekciju?

Najposećeniji sajtovi o zdravlju

Sindrom policističnih jajnika: Dijagnoza

Koliko se uspešno ugrađuju zubni implanti?

Simptomi i lečenje zubobolje

Kako se najlakše izboriti sa hemoroidima

Prednosti korišćenja elektronske cigarete

Loš uticaj dugotrajnog sedenja na zdravlje

Vežbe za mršavljenje kod kuće

Kako skinuti veliki stomak

Kako povecati grudi prirodno ?

Šta je to Streptokokna upala grla?