članci iz kategorije Lepota


Korisni saveti za šminkanje da izgledate lepo
Dok ste u procesu da učite profesionlano šminkanje nemojte se ustručavati da prikupljate informacije od profesionalaca. Ispitajte sve što je potrebno, pogotovo za same proizvode koje želite da koristite pre nego počnete da ih stavljate na lice.

Brava sistem prirodnog povecanja grudi
Do danas, žene koje su želele da izmene oblik svojih dojki, imale su sve nekoliko opcija. Pod tim opcijama podrazumevaju se hirurški zahvati, raznorazne kreme i tablete i dr. BRAVA sistem utiče tako što dovodi do rasta prirodno tkiva dojke.

Nadogradnja Noktiju i Kose
Ukoliko ste reseni da brzo a potpuno sigurno da izmenite vasu kosu i da tako ostvarite atraktivan izgled koji ce vam potrajati najvise tri meseca, a da uopste nemislite suvise o odrzavanju vase nadogradnje, onda je metoda ugradnje mikro ringovima najbolje resenje za vas, i budite uvereni da necete zazaliti.

Ulepšavanje pomoću veštačkih trepavica
U današnje vreme sve je više devojaka i žena koje žele na bilo koji način i po svaku cenu da se ulepšaju. Neke od njih idu u solarijume, neke na razne liposukcije, neke ugrađuju silikone, neke idu na raznorazne pedikire i manikire, a neke i stavljaju veštačke trepavice. U ovom članku ćemo vam upravo dati nekoliko saveta kako staviti veštačke trepavice.


Strana 1 od 1
[1]  
RSS