Ulepšavanje pomoću veštačkih trepavica

Napisao/la: Kakopedija

Ukupan broj reči: 506 | Datum: 25 01 2011 | komentari: 0Verzija za štampu

Preuzmi HTMLStavljanje veštačkih trepavicaU današnje vreme sve je više devojaka i žena koje žele na bilo koji način i po svaku cenu da se ulepšaju. Neke od njih idu u solarijume, neke na razne liposukcije, neke ugrađuju silikone, neke idu na raznorazne pedikire i manikire, a neke i stavljaju veštačke trepavice. U ovom članku ćemo vam upravo dati nekoliko saveta kako staviti veštačke trepavice.

Za početak znajte da to nije previše teško i naporno, samo je potrebno da imate malo strpljenja i da budete skoncentrisane na to što radite, i problema neće biti.

Prva stvar na koju morate obratiti pažnju su vaši kapci. Nikako ih nemojte ostaviti vlažnim, već da bi uspele staviti veštačke trepavice, oni moraju biti potpuno suvi.

Kada ste se pobrinuli za vaše kapke, sledeće što trebate da uradite je da stavite malo maskare na svoje prirodne trepavice. Maskaru nanesite u što tanjem sloju, nemojte preteravati.

Ako želite da vam se tračica koja će držati veštačke i prirodne trepavice što manje vidi, preporučujemo vam da iscrtate ajlajner po ivicama vaših kapaka.

Odmah posle toga potrebno je vaše veštačke trepavice zalepite na prirodne. To ćete učiniti pomoću jedinstvenog lepka za trepavice i malih tračica na koje taj lepak trebate istisnuti. Pritisnite ivice trepavice i sačekajte nekoliko trenutaka dok se lepak ne osuši i spoji nove trepavice sa vašim postojećim.

Da bi sve to za kraj izgledalo tip-top i da bi se što manje primećivalo da ste umetnule veštačke trepavice, poželjno je da naneste i malo maskare. Ona ne samo što će prekriti tu razliku, već će biti i neka vrsta dodatnog lepka koji će sve to još više učvrstiti. Maskaru nanosite na gornj deo trepavica, sa unutrašnjih strana, i taj proces možete ponoviti nekoliko puta.

Ako sve odradite lepo i pratite naša uputstva, vaše nove veštačke trepavice će biti postavljene i zasijaćete u novom svetlu. Ovo je jedan vrlo lagan i lep način na koji se možete ulepšati i doprineti sopstvenom izgledu, zato se ne plašite da naučite i isprobate nešto novo.

I za kraj da vam napomenemo, ako poželite da skinete vaše veštačke trepavice, to možete uraditi pomoću specijalnih sredstava za skidanje istih, a pritom obavezno pazite da ne oštetite vaše prirodne trepavice.O Autoru

Autor: Kakopedija

Izvor: http://www.kristali.rs/zdravlje-i-fitnes/lepota/ulepsaavanje-pomocu-vestackih-trepavica.html

Ključne reči: trepavice, veštačke trepavice, lepota, ulepšavanje

Ocena: Još uvek nije ocenjen

Komentari

Nema komentara.

Još članaka iz ove Kategorije

Korisni saveti za šminkanje da izgledate lepo

Brava sistem prirodnog povecanja grudi

Nadogradnja Noktiju i Kose

Ulepšavanje pomoću veštačkih trepavica