Najbolji ženski modeli patika Asics

Napisao/la: Natasha

Ukupan broj reči: 4395 | Datum: 28 05 2011 | komentari: 0Verzija za štampu

Preuzmi HTMLZa ljubitelje odbojke postoji sve veći izbor modela i inovacija kada su patike u pitanju. U poslednje vreme veliku popularnost dobijaju Asics modeli, bilo da je reč o ženskim ili muškim patikama. Ono što brend posebno naglašava jeste udobnost i sigurnost prilikom igre, bilo da trenirate odbojku profesionalno ili rekreativno.

Nekoliko Asics modela za žene

Asics je poznat po imresivnim linijama i vrlo ženstvenim modelima patike. Inovativni, visokih performansi i modernog dizajna, svakako ih čini neodoljivim bez obzira da li se bavite sportom ili ne. Različitih su cena, ali pristupačne za svačiji džep. Neki od najpopularnijih modela su:

Asics-Gel Sensei  3: Specijalno dizajnirani model koji obezbeđuje udobnost i prohodnost , obložene memorijskom penom i  biomorfičnim gornjim slojem koji smanjuje izvijanje i iritaciju. Gel-Sensi dodatno poboljšava komfor tokom igranja, lagan je i sadrži Pguard zaštitnik za pete. Cena je negde oko 8000 dinara.

Asics Gel-Vollycross  2: Kombinacija najboljih osobina za što bolju igru i zabavu. Jedinstvenog dizajna sa asimetričnim uvezivanjen kako bi pružile veću udobnost, a ujedno su i moderne. Gornji sloj je, takođe, biomorfičan i smanjuje iritaciju, dok sa unutrašnje strane jezika poseduju gumu kako bi bolje prianjale. Idu uz adekvatne, tanje čarape kako bi se izbegli potencijalni žuljevi. Među njima, crvene su najtraženije. Mogli bih reći da su u pitanju jeftine patike.

Asics Gel-1130V:  Patike za odbojku, ali i trčanje. Gornji sloj je mrežast, tako da koža može disati u njima, a ujedno su i udobne. Đon je lagan, pripada grupi Solyte đonova i pruža bolji odraz. Najpopularniji među njima su beli modeli, mada ni crni nisu u zaostatku.

Asics Gel-Domain 2: Jedne od najpopularnijih patika na tržištu kada je brend Asics u pitanju. Poseduju jastučiće koji pružaju udobnost, stabilnost i trakciju. Rhynoskin je gornji sloj, namenjen kako za udobnost, tako i za izdržljivost. Đon čini SpEVA materijal koji pruža stabilnost na terenu.

Asics Gel-Rocket: Ovo je lagani model, vrlo moderan i prvobitno osmišljen za one koji se bave rekreativno odbojkom.  Takođe, pružaju udobnost, ali i smanjuju udare o podlogu, pa na taj način štite stopala. Malo manje atraktivnog izgleda, ali svakako pristupačne za svačiji džep.

Asics ženski modeli sa Gel sistemom

Svi modeli koji sadrže Gel sistem su zaduženi za pruženju udobnosti i sprečavanju povreda. Prema nekim istraživanjima, upravo jedinstveni dizajn baziran na osnovi koja sadrži silikon, smanjuje se trenje i otpor  prilikom igre, što opet dovodi do toga da ćete poželeti da duže igrate. Upravo po toj inovaciji Asics obuća je vrlo poznata i popularna i među ženama i među muškarcima.O Autoru

Autorka obožava obuću, naročito patike zbog čega i piše o njima.

Ocena: 5.0

Komentari

Nema komentara.

Još članaka iz ove Kategorije

Zdrav doručak

Ćilibar i njegova blagotvorna svojstva

Prvi utisak- slagalica lepote i zdravlja

Kako postići željenu erekciju?

Najposećeniji sajtovi o zdravlju

Sindrom policističnih jajnika: Dijagnoza

Koliko se uspešno ugrađuju zubni implanti?

Simptomi i lečenje zubobolje

Kako se najlakše izboriti sa hemoroidima

Prednosti korišćenja elektronske cigarete

Loš uticaj dugotrajnog sedenja na zdravlje

Vežbe za mršavljenje kod kuće

Kako skinuti veliki stomak

Kako povecati grudi prirodno ?

Šta je to Streptokokna upala grla?