članci iz kategorije Narodna medicina


Kurje oko na stopalu
Muči vas kurje oko ? Sve ste pokušali, ali nikako da ga se otarasite. Ne očajavajte ! Postoji nekoliko prirodnih lekova, koji će i vas rešiti ovog problema.

Maslinovo ulje, zašto je baš ono naš izbor
Otkrijte stvari koje morate da znate o maslinovom ulju! Saznajte koje su njegove karakteristike, kako se primenjuje u kuhinji, ali i u nezi lepote i zdravlja. Nakon čitanja ovog teksta, biće vam jasno zašto je baš maslinovo ulje omiljeni izbor svih poznatih svetskih kuvara. 

sezonske virusne infekcije
Budući da je sezona prehlade i gripa u toku i da će potrajati najmanje pola godine, maksimalnu pažnju treba, pre svega, posvetiti jačanju imuniteta jer je to ključni faktor za sprečavanje svih zdravstvenih tegoba kakve su i virusne infekcije. 

Lekovito bilje - Prirodno lečenje
U arsenalu savremene medicine i preventivnog delovanja,fitoterapiju (lečenje biljkama) treba ceniti prema njenim stvarnim vrednostima. Tradicija i delatnost fitoterapije potvrđujučinjenicu da u prirodi ne postoji nijedna biljka koja nema lekovitasvojstva za određenu bolest.

Iskustva sa Rejši proizvodima
Efikasnost delovanja može se zahvaliti uzajamnom odnosu POLISAHARIDA i organskog GERMANIJUMA, ako se posebno koriste ti sastavni elementi, ne postižu se isti rezultati.Jača imunološki sistem organizma, povečava fizičku i psihičku izdržljivost organizma i usporava razvoj malignih ćelija u organizmu.Dosada REJŠI se najviše koristio kod lečenja (ako je bolest na vreme otkrivena), isto tako i u postoperativnom toku, kod pacijenata obolelih od: • raka grla, • raka debelog creva, • raka želudca, • raka grudi i • raka materice.

Može li Rejši pomoći kod lečenja karcinoma
Rejši se hvata u koštac i sa malignim oboljenjima. Pojačajte svoj imunitet, preventiva je uvek bolja nego lečenje.

Rejši proizvodi - pobiljšavaju imunitet
Suština je u preventivi, redovno treba voditi računa o zdravlju! Nemojte sačekati da Vam zdravlje bude ugroženo !  


Strana 1 od 1
[1]  
RSS