Može li Rejši pomoći kod lečenja karcinoma

Napisao/la: vera

Ukupan broj reči: 434 | Datum: 24 09 2009 | komentari: 0



Verzija za štampu

Preuzmi HTML



Kako je najvažnija i najbitnija stvar u životu svakog čoveka  zdravlje počeću sa jednom pričom iz stvarnog života.

Verujem da će mnogi iz  ovaj članka izvući veoma korisne savete i zato ga stavlja u prvi plan, tek nakon njega ću pisati o samoj Rejši.

Mladić je bolovao (boluje) od raka koštane srži (u metastazi). Ležao je  na onkologiji u Budimpešti. Početak aprila  ove godine za njega je bio veoma sudbonosan.  Prognoza je bila strašna. Tada mu nisu  davali više od 60 dana života. Majka, kako i sve druge borila se na sve načine kako bi pronašla neki lek koji bi pomogao njemom sinu. Čula je za REJŠI (Ganoderma Lucidum) i preko kancelarije u Budimpešti obratila se direkno zvaničnom ganoterapeutu DXN - dr. Jane.

Prema njenim savetima, u dogovoru sa lekarima  17.04.2009. god. počeli su terapiju.

Već u avgustu, mladić je  postao počasni član teniskog kluba u Budimpešti (oni su bili sponzori njegovog lečenja) i danas igra tenis (istina još umereno – ali igra).

Prošle nedelje, naš sponzor, lično se sreo s njima, na teniskom igralištu, i dobio saglasnost da zvanično objavi ovu sliku. Prema njegovim rečima  oni su voljni da odgovore na sva pitanja. Ubeđeni su da njihova prava drama – dosada najveća bitka u njihovom životu – može biti svakome od koristi.

Koliko su i lekari ozbiljno shvatili ovaj slučaj govori činjenica da će dr. Jane sredinom oktobra biti gost Instituta za onkologiju u Budimpešti.

Šta više treba reći. Moram istaći da ovo nije jedini slučaj, medjutim ljudi teško hoće da pričaju o svojoj bolesti javno.

Apelujem na sve ljude koji su prošli nešto slično da ispričaju svoju priču, jer  svaki novi dan takvih bolesnika je neprocenjivi dar. Svi koji svojim savetima i iskustvima, svojom ličnom pričom možete  produžiti nečiji život  ne oklevajte. Javite se!

Za sve koji se žele bolje upoznati sa svim artiklima odnosno proizvodima Rejši dostupnih u našoj zemlji naša (http://www.imasve.shop-prodavnica.com) online shop prodavnica radi 24 časa .

 



O Autoru

Sticajem okolnosti sam i ja naišla mogu reći sasvim slučajno na firmu kod koje sam mogla (www.imasve.shop-prodavnica.com/) naručiti rejši proizvode. Ja lično imam velikih problema sa pritiskom u toj meri da bar jednom mesečno završim u hitnoj pomoći. Počela sam uzimati kapsule i redovno i to svakodnevno ujutro i uveče zapisujem svaku promenu. Nakon mesec dana izneću svoje lične podatke, jer vidim već sada da su rezultati odlični i želja mi je da svi koji imaju iste problemu na potpuno jednostavan način (rejsi-put-do-zdravlja.blogspot.com/) pobede  bolest koja je zaista uzela maha ne birajući više čak ni godine.

Izvor: http://www.kristali.rs/zdravlje-i-fitnes/narodna-medicina/moze-li-rejsi-pomoci-kod-lecenja-karcinoma.html





Ocena: Još uvek nije ocenjen

Komentari

Nema komentara.

Još članaka iz ove Kategorije

Kurje oko na stopalu

Maslinovo ulje, zašto je baš ono naš izbor

sezonske virusne infekcije

Lekovito bilje - Prirodno lečenje

Iskustva sa Rejši proizvodima

Može li Rejši pomoći kod lečenja karcinoma

Rejši proizvodi - pobiljšavaju imunitet